Cum s-a RĂZBUNAT un BĂRBAT după ce un CROCODIL i-a ucis SOŢIA ÎNSĂRCINATĂ în opt luni: Este un erou FOTO

Un bărbat din Uganda şi-a pierdut soţia, însărcinată în opt luni, după ce a fost atacată de un crocodil. În urma tragediei, singurul ţel al său a fost să caute răzbunare. După câteva zile, el au reuşit să omoare bestia de peste o tonă.

12 ian. 2015, 20:32

Mubarak Batambuze, un bărbat de 56 de ani din Uganda, este considerat un adevărat erou după ce a omorât din răzbunare un crocodil lung de 7.5 metri, având o greutate de 1050 de kilograme, după ce îi atacase şi omorâse soţia. Mai mult femeia mai avea o lună până urma să dea naştere unui copil, potrivit NY Daily News.

Citeşte şi Curaj TERIBIL: Un băieţel de 9 ani s-a luptat cu un CROCODIL IMENS GALERIE FOTO VIDEO

Astfel, soţia ugandanezului a fost ucisă în timp ce căuta lemne de foc. Şocat de ceea ce s-a întâmplat, soţul a avut un singur lucru în gând, să omoare bestia care i-a luat fericirea. El şi-a cumpărat o suliţă şi a pândit crocodilul în zona în care s-au găsit resturile din trupul femeii. După câteva zile de aşteptare, el a găsit crocodilul şi l-a atacat cu suliţa, reuşind să îl omoare după mai multe lovituri în burtă.

Citeşte şi Un fotograf a surprins o LUPTĂ pe VIAŢĂ şi MOARTE dintre un CROCODIL şi un RECHIN. Cine crezi că a câştigat?

În acel moment, Murbarak a devenit un adevărat erou în zonă, deoarece toţi oamenii se temeau de bestia mâncătoare de oameni.