Cum să faci mai mulți bani în luna aprilie. Gemenele Oana şi Adina Timofte: „Trebuie respectate aceste două ritualuri”

Cum să faci mai mulți bani în luna aprilie. Expertele în numerologie Oana şi Adina Timofte au dezvăluit că trebuie respectate două remedii, dacă vrei ca visele să devină realitate, să își asiguri siguranță financiară sau să te bucuri de mai multă libertate în alegerile tale.

28 mart. 2024, 15:15
Cum să faci mai mulți bani în luna aprilie. Gemenele Oana şi Adina Timofte: „Trebuie respectate aceste două ritualuri”
Cum să faci mai mulți bani în luna aprilie.

Cum să faci mai mulți bani în luna aprilie.  Pentru că ideea de a economisi poate părea adesea dificilă, specialiștiii vin în ajutor pentru a crește veniturile celor își doresc să-și îmbunătățească situația financiară.

Citește și: 2024, an karmic crucial din punct de vedere numerologic. Adina Timofte, despre încărcătura karmică a numerelor 13, 14, 16, 19

Cum să faci mai mulți bani în luna aprilie

Remediul 1

Luăm un pahar, punem apă și adăugăm 7 linguri de sare grunjoasă. Ulterior punem 3 monede de 50 de bani, iar pe 2 dintre ele facem un semn cu un marker pe partea cu banii. Apoi punem 3 frunze de dafin. Tot acest remediu se pune sub pat sau lângă pat.

Înainte de a pune paharul în dormitor poți să ții paharul în mână și să spui diferite afirmații despre bani ‘Sunt pregătit să primesc bani prin toate căile știute și neștiute’; ‘Sunt un magnet pentru bani’; ‘Aleg linia de destin în care mi se deschid drumurile’. Atenție, acest ritual este special pentru bani. Nu se poate face pentru sănătate sau orice altceva”, au spus Oana şi Adina Timofte, la Xtra Night Show.

Remediul 2

Tot ce trebuie să facem este să luăm o lumânare tip pastilă de culoare verde. Avem nevoie de un pix cu care să scriem o sumă de bani pe care o dorim și apoi doar aprindem lumânarea.

Remediul acesta se face cel puțin 45 de zile. Aceeași sumă se scrie în fiecare zi, de exemplu 5000 de euro pentru a achita un credit sau pentru a achita altceva. De asemenea, poate unii își doresc să atragă bani. Contează foarte mult să te conectezi cu energia banilor și să înțelegi”, au mai precizat expertele în numerologie.