Cum să condimentezi viaţa sexuală într-o relaţie fără sare şi piper

La începutul unei relaţii eşti atât de înfierbântat încât numeri secundele până când te vei întâlni din nou cu persoana iubită pentru a face sex. Pe măsură ce relaţia avansează ca durată, scânteia se stinge, uşor dar sigur, dacă nu ştii cum să o menţii aprinsă.

RomaniaTV.net
15 apr. 2013, 19:44
Cum să condimentezi viaţa sexuală într-o relaţie fără sare şi piper

Statisticile sunt îngrijorătoare din acest punct de vedere. După doi ani de relaţie, 20% dintre cupluri ajung să facă sex de 10 ori într-un an, iar 15% de 25 de ori pe an. Aceste cifre sunt valabile atât pentru cei căsătoriţi, cât şi pentru cuplurile care n-au trecut prin faţa altarului.

Iată câteva sfaturi oferite de specialiştii sexologi pentru a vă condimenta viaţa sexuală şi pentru a vă putea bucura de intimitate ca la începuturile relaţiei.

1. Învaţă să seduci din nou

Unul din punctele forte la începuturile relaţiei este ritualul de curtare, momentul în care partenerii îşi spun vorbe frumoase, se alintă, se seduc. Toate acestea contribuie din plin la creşterea dorinţei sexuale.

2. Fii direct

Dacă aştepţi momentul perfect pentru a face sex, aproape că nu-l vei găsi niciodată. Este foarte probabil să găseşti alte şi alte priorităţi şi să laşi sexul pe ultimul plan.

Citeşte mai mult pe problemesex.ro