Cum să îţi aranjezi părul când porţi pălării

Primavara este anotimpul perfect pentru a-ti etala colectia de palarii. Fie ca este vorba despre palariile care te feresc de ploaie, fie ca vorbim despre palariile care te apara de razele soarelui, trebuie neaparat sa stii cum sa iti aranjezi parul atunci cand porti un astfel de accesoriu pe cap.

RomaniaTV.net
02 apr. 2015, 12:25
Cum să îţi aranjezi părul când porţi pălării

Parul perfect drept – in cazul in care vrei o coafura simpla, care sa arate impecabil si cand renunti la palarie, iti recomand sa iti indrepti parul cu placa. Iti poti face fie carare pe mijloc, fie pe o parte.

Bucle lejere – o coafura romantica, cu bucle lejere si relaxate, va arata minunat atat sub o palarie, cat si fara palarie. Foloseste ondulatorul pentru a le obtine ori impleteste-ti parul cu o seara inainte. O astfel de coafura este recomandata in special in zilele ploioase intrucat umiditatea va contribui la aspectul dezordonat al coafurii, nu il va strica.

Citeşte şi Cele mai bune REGULI pentru un păr rezistent şi bogat care să nu mai cadă

Un coc lejer, la ceafa – prinde-ti parul intr-o coada de cal in zona cefei si roteste apoi parul in jurul elasticului de par. Prinde apoi parul cu agrafe de coc pentru a-l fixa. Iti recomand sa folosesti o astfel de coafura atunci cand porti o palarie aplecata catre fata.

Coada de peste – o coada de peste facuta in zona cefei va arata la fel de bine si acompaniata de o palarie.

Cozi impletite – fa-ti o carare pe mijloc si impleteste-ti parul in doua cozi lejere. Pune-ti o palarie in cap si iesi la plimbare in parc!

Citeste mai mult pe feminis.ro.