Cum să scapi de grăsimea de pe abdomen. Mihaela Bilic dezvăluie secretul

Cum să scapi de grăsimea de pe abdomen. Mihaela Bilic spune că printre lucrurile importante pe care ar trebuie să le facă orice persoană se numără respectarea unor reguli legate de orele meselor, dar și cantitatea de mâncare zilnică.

28 sept. 2021, 11:35
Cum să scapi de grăsimea de pe abdomen. Mihaela Bilic dezvăluie secretul

Cum să scapi de grăsimea de pe abdomen. Alimentele care nu sunt recomandate se numără cele gătite în mod tradiţional, cele care au multă grăsime şi conţin carne tocată, cum ar fi salata de boeuf, sarmale, şniţel, chiftele, sosuri cu smântână.

Este indicat ca aceste alimente să fie înlocuite cu produse care au densitate calorică mică şi volum mare, cum ar fi: carnea slabă, peştele, laptele, iaurtul, fructele şi legumele. Nutriționistul mai spune că disciplina celor trei mese pe zi este sfântă în acest caz.

Citeşte şi: Iată alimente pe care trebuie să le consumi în sezonul rece pentru a avea o imunitate de fier! Anunţul făcut de Mihaela Bilic

Cum să scapi de grăsimea de pe abdomen

Atunci când vreţi să scăpaţi de stratul adipos din jurul burţii trebuie să optaţi pentru variante dietetice: grătar sau cuptor, carne salbă, sos tomat, condimente şi ierburi aromatice.

Efortul de digestie a alimentelor şi mâncatul lor la intervalul 4-5 ore ajută metabolismul să ardă mai multe calorii decât atunci când există o singură masă şi aceea seara”, spune Mihaela Bilic.

Astfel, la cină cele mai indicate alimente sunt carnea, inclusiv peștele, şi cât mai multe legume. Din fericire, carbohidraţii pot fi incluşi în meniul micul dejun şi cel al mesei de prânz.

Majoritatea băutorilor de alcool au un surplus ponderal provenit atât din caloriile proprii alcoolului, cât şi din aportul generos de alimente grase şi sărate care merg bine cu alcoolul”, mai spune nutriţionista, potrivit doctorulzilei.ro.