Cum să slăbeşti 5 kilograme într-o săptămână

Dacă te afli la doar o săptămână distanță de un eveniment important la care trebuie să strălucești de a dreptul, iar kilogramele în plus îți dau mari bătăi de cap atunci citește trucurile de mai jos.

RomaniaTV.net
19 mai 2017, 09:27
Cum să slăbeşti 5 kilograme într-o săptămână

În principiu dietele drastice nu sunt recomandate a fi ținute pe perioade lungi de timp deoarece îți pot pune tot organismul în pericol. Astfel, este recomandat ca  stilul tău de viață alimentar să se modifice treptat până când ajunge să fie unul corect și echilibrat.

Trebuie să admiți faptul că mâncarea nu este pe post de consolare, trofeu sau prieten la care să apelezi chiar dacă nu ai nevoie.

Scapă de caloriile păcătoase

Și aici bineînțeles că ne referim la păcătoasele frappe-uri, la frișca din abundență atât din cafea cât și din alte dulciuri pe care le savurezi cu atâta placere. Nu excludem nici cartofii prăjiți, ciocolata, alcoolul și pâinea cea de toate zilele. Dacă nu obișnuiești să ai arta moderației atunci renunță complet la ele. Îți fac rău, provocând doar o senzație de moment și un păcat pe viață.

Încearcă să ții un carnețel al caloriilor tale zilnice și să stabilești cu o zi înainte ce anume vrei să mănânci.

Optând pentru porții mici și dese, în defavoarea mâncatului până la saturare, vei ajuta organismul să accelereze metabolismul, lucru care se va observa mai ales la numărul de kilograme.

Hidratarea este regula de aur a sănătății

Apa este vitală vieții, nu doar că trebuie să bei 2 litri de apă, dar trebuie să ai în permanență o sticlă de apă la tine și să bei, deoarece de multe ori senzația de sete este confundată cu senzația de foame. În plus apa are zero calorii ceea ce o face aliatul tău de nădejde.

Dacă vrei să slăbești trebuie să ții cont de următorul lucru: „fiecare kilogram de carbohidrați stocat în organismul tău, cere 5 kilograme de apă reținută în corp” .

Acesta este unul din motivele pentru care tu iei în greutate.

Dieta de o săptămână

Dacă ai nevoie de un impuls care să te determine să îți schimbi viața, atunci apelează la săptămâna de șoc în care să consumi doar supă de legume cu carne fiartă fără sare, fără condimente, fără grăsimi.

Indiferent de starea ta, atunci când simți că îți este foame, alimentează-te cu supă.

În felul acesta îți vei lua din legume toți nutrimenții necesari ca să alimentezi organismul tău, te vei hidrata și vei ajuta organismul să se curățe de toxine, favorizând astfel pierderea țesutului adipos.

Astfel în cazul în care simți că nu mai poți să mănânci supă poți să o înlocuiești cu iaurturi de tipul sana, chefir, lapte bătut însă fără a le consuma pe cele din comerț care au deja o cantitate mare de zahăr și fructe confiate.

Poți să combini aceste două produse: supa și iaurtul, câte o zi fiecare, timp de o săptămână.

Singurele alimente permise fiind ceaiul de anason și apa. Ceaiul trebuie să îl bei neîndulcit.

În această săptămână este necesar să te odihnești corespunzător, să dormi suficient, să te hidratezi.

După cele 7 zile nu reveni brusc  la vechile obiceiuri alimentare. Nu prelungi această dietă mai mult de 7 zile. Încearcă doar să adopți un stil de viață cât mai sănătos, fără să uiți de mișcarea atât de necesară pentru a menține rezultatul obținut după dieta fulger de 7 zile.

Află cum îți poate curăța organismul supa de legume AICI