Cum să slăbeşti rapid chiar dacă ai peste 30 de ani

Nu mai ai metabolismul de la 20 de ani și îți este mult mai greu să slăbești. Fiecare kilogram în plus de care scapi e o adevărată victorie. Ei bine, am o veste bună. Există o dietă special creată pentru persoanele trecute de 30 de ani. Iată despre ce este vorba!

RomaniaTV.net
09 mai 2016, 09:06
Cum să slăbeşti rapid chiar dacă ai peste 30 de ani

În primul rând, ai nevoie de un mixt făcut dintr-o linguriță de miere, două lingurițe de oțet și un pahar cu apă la temperatura camerei. Acest amestec trebuie consumat înaintea celor 3 mese principale, pentru ca grăsimile să nu mai fie asimilate în organism.

Ce poți să bei

Ai voie să bei apă plată (nu și minerală) și cam atât. Însă, dacă nu poți să trăiești fără cafea, poți consuma această licoare dimineața, doar după ce ai băut mixul de mai sus, și musai neîndulcită.

Nu cred că trebuie să mai spun că sucurile acidulate și alcoolul sunt pe lista cu alimentele de care nu ai voie să te atingi dacă vrei să îți recapeți silueta. Însă, ceea ce nu știi este că nu ai voie nici prea multe sucuri de fructe, chiar dacă vorbim de unele făcute în casă. Poți opta pentru sucuri din măr, portocală, lămâie, grapefruit și pepene. Nu alege și alte fructe!

Citeşte şi  Slăbeşte rapid cu dieta Atkins

Ce poți să mănânci

Acum că ne-am lămurit ce ai voie să bei, hai să vedem ce poți să mănânci. Dimineața este recomandat să consumi un pahar de iaurt cu cu fulgi de ovaz, iar la gustare poți alege un grapefruit sau o portocală. La prânz, poți alege – în general, salată de legume cu 100 de grame de friptură (poți alege pui sau vită). Iar la cină, legume înăbușite (conopidă, broccoli, roșii) și 100 de grame de pește.

Ce mai trebuie să faci

Dacă vei ține acest regim timp de 3 săptămâni, vei putea scăpa de 10 -15 kilograme. Însă, e important și cum vei arăta. Așa că, dacă-ți dorești și un corp tonifiat, trebuie să faci dimineața și seara 15 minute de mișcare: 3 serii a câte 15 abdomente, 10 genoflexiuni și 2 minute mersul bicicletei (stai întins pe spate, ridici picioarele și le miști ca și cum ai fi pe bicicletă), 10 sărituri cu picioarele la piept și câte 2 minute de alergare pe loc.

Descoperă dacă ajută sau nu masajul la slăbit AICI