Cum să te îmbraci pentru a fi promovat la serviciu

În ziua de azi, mare parte din noi suntem angajați la companii de diverse talii, pentru care prestăm opt ore de muncă pe zi, cinci zile pe săptămână. De vreme ce ne petrecem mare parte din timp acolo, este normal să ne gândim și la aspectul vestimentar.

RomaniaTV.net
23 apr. 2012, 11:13
Cum să te îmbraci pentru a fi promovat la serviciu

Suntem oare restricționați la costum și cravată? Deloc! Aşa-numitul stil business casual ne poate oferi o infinitate de combinații de haine pe care le putem purta la serviciu, păstrând în același timp un look profesional.

Bussines casual este o şansă de a-ţi oferi un look personalizat. Chiar dacă unele companii cer acest tip de vestimentaţie, pentru angajații lor are un înţeles total diferit.

Acest stil inedit a apărut în anii ’70, însă abia în anii ’90 a luat amploare, transformându-se într-un fenomen. Se spune că focarul din care s-a răspândit este Sillicon Valley, datorită numărului mare de programatori care au devenit antreprenori și milionari în dolari peste noapte.

Majoritatea nu ştiu să facă deosebirea dintr-o ţinută casual şi una sport. Credibilitatea este pusă la încercare dacă apari la serviciu îmbrăcat în blugi, tenişi şi hanorac. În unele companii, blugii pot fi consideraţi o excepţie dacă sunt simpli, curaţi şi călcaţi.

Imaginea mult prea casual a angajaţilor unor firme a dus a scăderea credibilităţii acestora.

CITEŞTE CONTINUAREA PE Stil Masculin