Cum să-ţi schimbi metabolismul în şapte zile

În cazul în care te-ai săturat de felul în care arăţi şi vrei să faci o schimbare şi să scapi de kilogramele în plus, trebuie să găseşti modalităţi prin care să-ţi schimbi metabolismul în bine.

RomaniaTV.net
28 iun. 2012, 20:53
Cum să-ţi schimbi metabolismul în şapte zile

Ziua 1: Verifică-ţi metabolismul

În primul rând, trebuie să-ţi dai seama care este rata metabolismului tău bazată pe vârsta, înălţimea, greutatea şi nivelul de activitate. O scurtă căutare pe net te va ajuta să găseşti un calculator al metabolismului.

Ziua 2: Renunţă la 100 din caloriile pe care le consumai zilnic

Când te supui unei diete agresive şi renunţi brusc şi drastic la un număr mare de calorii, organismul intră în panică, trimite semnale de foame, ceea ce duce la o scădere a metabolismului. Cea mai bună modalitate este să renunţi la doar 100 de calorii din dieta ta zilnică.

Ziua 3:  Consumă mai multe proteine

Dacă doreşti un metabolism mai rapid, ia în calcul proteinele. Somonul este plin de proteine, în plus are Omega 3, care este un stimulent excelent pentru arderea grăsimilor.

Ziua 4: Mănâncă la fiecare 3 ore. Asigură-te că mănânci regulat, ceea ce înseamnă 3 mese principale şi două gustări sănătoase.

Ziua 5: Bea 3 băuturi cu gheată zilnic (cafea cu gheaţă, ceai verde sau apă)

Cafeaua şi ceaiul verde conţin cafeină, o substanţă care, în mod normal, îţi accelerează metabolismul. Adaugă gheaţă şi îl vei accelera şi mai mult.

Ziua 6: Ia zinc

Zincul reduce foamea prin creşterea nivelului de leptină, hormonul apetitului, cel care dă senzaţia de saţietate.

Ziua 7: Fă exerciţii în reprize scurte

Când faci sport astfel, îţi pui muşchii rapid în mişcare ceea ce necesită mai multe calorii şi, prin urmare, arderi intense.

Citeşte mai mult pe sfatulparintilor.ro