Cum scapi de condensul de pe geamuri cu numai cinci lei. Trucul care le va scăpa pe gospodine de o mare bătaie de cap

Iarna și-a intrat în drepturi și o dată cu instalarea frigului, gospodinele se confruntă cu probleme care le dau mari bătăi de cap. Printre ele se numără și condensul de pe geamuri, care deși pare inofensiv, el poate prevesti apariția mucegaiului.

18 dec. 2022, 08:30
Cum scapi de condensul de pe geamuri cu numai cinci lei. Trucul care le va scăpa pe gospodine de o mare bătaie de cap
Cum scapi de condensul de pe geamuri cu numai cinci lei

Cum scapi de condensul de pe geamuri cu numai cinci lei. Condensul poate apărea din diferite motive, deseori din cauza unei tâmplării de proastă calitate, a umidității ridicate sau a temperaturilor scăzute.

Citește și Cum să faci chiuveta să arate ca nouă cu numai trei lei. Produsul care îți va ușura munca atunci când vine vorba de curățenie

Cum scapi de condensul de pe geamuri cu numai cinci lei

Gospodinele nu trebuie să își facă griji atunci când apare condensul pe geamuri pentru că noi avem un truc ieftin și eficient, care le va scăpa de o mare bătaie de cap.

Recent, o influenceriță în domeniul curățeniei a dezvăluit un truc eficient împotriva condensului pe care ea l-a descoperit la mama sa. Trucul este unul extrem de simplu și nu este deloc costisitor, din contă costă în jur de cinci lei și cu siguranță că îl ai deja în casă.

Este vorba despre detergentul de vase, un produs nelipsit din casele noastre, care iată că poate fi utilizat și în alte scopuri.

După ce a folosit trucul cu detergent de vase pentru a scăpa de condensul de pe ferestrele sale, influencerița a scris despre el pe rețelele de socializare, unde a postat și un clip pentru a-și convinge fanii de eficiența acestuia.

În scurt timp, materialul a devenit viral și a strâns peste 292.000 de aprecieri. Mai mult, influencerița a mărturisit că a doua zi a fost asaltată de mesajele fanilor, care s-au declarat încântați de rezultate.

„Mama mi-a spus despre acest truc, săptămâna trecută. Am scris despre el. A doua zi, literalmente, au explodat mesajele cu rezultatele uimitoare pe care le-ați avut”, a spus influencerița în domeniul curățeniei.

Tot ce trebuie să faci ca să previi condensul este să pui o picătură de detergent de spălat vase pe o cârpă din microfibră și să speli ferestrele afectate. Influencerița recomandă să faci acest lucru dimineața și seara și vei vei observa că geamurile tale vor rămâne uscate.

Ea a mărturisit că nu știe să explice cu exactitate unde dispare apa, dar este convinsă că acest truc este unul eficient mai ales că și comunitatea sa de faci a confirmat acest lucru.

Citește și Cum scapi de condensul de pe geamuri. Trucurile pe care orice gospodină ar trebui să le cunoască