Cum scapi de dorul persoanei iubite: Paşii simpli care te ajută să fii din nou fericită

Nicio despartire nu e usoara. Fiecare separare lasa urme adanci si uneori e foarte greu sa faci fata dorului. Dar cum faci totusi sa depasesti momentele critice, atunci cand amintirile te coplesesc?

RomaniaTV.net
27 aug. 2015, 09:36
Cum scapi de dorul persoanei iubite: Paşii simpli care te ajută să fii din nou fericită

Cuvantul „dor” exista doar in limba romana. In nicio alta limba nu exista un cuvant care sa defineasca acest sentiment, aceasta dorinta puternica de a vedea, de a revedea si de a trai alaturi de cineva drag. Poetii au cantat dorul in fel si chip, insa pana acum nu a fost gasita o reteta perfecta anti-dor. Exista doar „calmante”, care atenueaza cat de cat suferinta. Si ele nu se gasesc nicidecum in farmacie. Sunt inauntrul nostru.

Nu-ti mai plange de mila

Ca sa treci peste o despartire trebuie sa ridici capul si sa infrunti situatia. Doare si doare extrem de tare. Nu spune nimeni ca e usor. Doar ca n-ai incotro. Incearca sa nu-ti mai pui intrebari si sa nu mai faci supozitii. N-ai sa ajungi la nicio concluzie si risti sa pici intr-o depresie din care cu greu ai sa mai iesi.

Citeşte şi Vrei noroc în dragoste şi fericire? Scaldă-te într-o apă specială

Schimba-ti starea de spirit

Ai sa spui ca nu poti, pentru ca ti-e dor, pentru ca il ai mereu in minte si in inima. Asa e, dar la ce iti foloseste daca te inchizi in casa si te izolezi de toti si de toate? Dupa o zi de dor urmeaza o alta si o alta si tot asa. Si unde ai sa ajungi? Schimba-ti asadar starea de spirit. Gaseste cu ce sa iti ocupi timpul ca sa faci dorul mai suportabil. Ca sa uiti din cand in cand de faptul ca ti-e dor.

Citeşte continuarea pe Ele.ro.