Cum scapi de infecții și îți crești imunitatea. Lidia Fecioru: „Se bea câte o lingură de trei ori pe zi, înainte de masă”

Lidia Fecioru a dezvăluit secretul de a scăpa de infecții, anemie și de a ne crește imunitatea într-un mod foarte simplu.

17 iun. 2023, 21:37
Cum scapi de infecții și îți crești imunitatea. Lidia Fecioru: „Se bea câte o lingură de trei ori pe zi, înainte de masă”

Există un fruct de sezon care, amestecat cu miere și lăsat la măcerat, poate să crească imunitatea și care e folositor și în cazul unor infecții, anemie sau eczeme. Această tinctură pe care o poate face oricine acasă are mai multe substanțe benefice pentru organism, a spus Lidia Fecioru.

Citește și Ce secrete nu trebuie să afle nimeni despre tine, nici măcar prietenii. Lidia Fecioru: „Aduce un ghinion în viaţa ta”

Lidia Fecioru: „Ne ajută la infecții în organism, la tot ce ține de imunitatea organismului”

„Că tot este perioada nucilor verzi, din care tot vrem noi să facem dulceaţă, vedeți că nucile sunt foarte bune pentru sănătate. Ele cresc imunitatea organismului pentru tot ce înseamnă tuberculoză, infecții în organism, eczeme de care nu putem trece. Avem de nevoie de un kilogram de nuci, pe care le spălăm, le uscăm, le ștergem şi le dăm prin mașina de tocat.

Luăm şi aceeași cantitate de miere, respectiv un kilogram, amestecăm bine soluția, nucile cu mierea, și o punem într-un borcan uscat, acoperim și lăsăm la frigider pentru două luni de zile.

Peste două luni de zile, scoatem borcanul și trecem amestecul prin strecurătoare, pentru că nucile cu mierea lasă o zeamă ca un fel de tinctură. Se bea din acel amestec câte o lingură de trei ori pe zi, înainte de masă.

Ne ajută la infecții în organism, la tot ce ține de imunitatea organismului, când avem anemie, când avem ciclu menstrual abundent, când avem dereglări imunitare pe bolile autoimune.

În plus, această tinctură este foarte bogată în tot felul de aminoacizi și substanțe care ne ajută organismul şi pe care noi din altă parte nu avem de unde să le luăm”, a spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, sâmbătă, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la antena3.ro.

Citește și Ceaiul-minune care linişteşte sistemul nervos! Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru le recomandă consumul acestei licori celor care muncesc foarte mult