Cum se descurca fiica lui Gică Popescu cu un buget de 1.000 de euro pe lună, în Barcelona. Ce făcea când rămânea fără bani

Maria Popescu, fiica fostului marelui fotbalist Gică Popescu, a studiat la Barcelona. Tânăra primea doar 1.000 de euro pe lună, fiindu-i destul de greu să se descurce.

01 dec. 2023, 23:26
Cum se descurca fiica lui Gică Popescu cu un buget de 1.000 de euro pe lună, în Barcelona. Ce făcea când rămânea fără bani
Cum se descurca fiica lui Gică Popescu cu 1.000 de euro pe lună

În urmă cu un an, Gică Popescu povestea că fiica lui, Maria, în vârstă de 21 de ani, a avut un buget fix, de 1.000 de euro pe lună, în Barcelona, unul dintre cele mai scumpe orașe din Europa.

Maria Popescu a dezvăluit că i-a fost greu singură și că au existat momente când rămânea fără bani. Atunci, nu își suna părinții, ci pe Nicolas, fratele ei, fotbalist la Farul.

Citește și: Cum arată fiica lui Gică Popescu. Maria are 21 de ani și locuiește la Londra

„Mie mi-a fost foarte greu la început, când m-am văzut singură într-o altă ţară. Prima dată, când m-a lăsat mama, m-am rugat de ea să nu mă lase acolo, că a venit cu mine. Am plâns. Primele două luni, stăteam cu mama pe Facetime în fiecare seară.

Faptul că ai un buget pe lună… Îmi sunam fratele când rămâneam fără bani, nu sunam acasă, pe el îl sunam. Trebuie să muncim pentru tot ce avem în viaţă. Ştiam că mă voi întoarce acasă. Mie aici îmi place”, a declarat fiica lui Gică Popescu, potrivit As.ro.

Citește și: Motivul pentru care Gică Popescu nu suportă familia Iordănescu. Ce i-a făcut Tata Puiu fostului căpitan al Naţionalei

Maria a fost prezentă la meciul România – Elveția, ultimul meci al echipei naționale din campania de calificare la EURO 2024. Fiica fostului mare fotbalist a oferit un moment inedit, pe care l-a imortalizat și a publicat fotografia pe rețelele sociale.

Maria Popescu și-a ridicat bluza și a afișat un tricou pe care avea un mesaj: „Iubesc fotbaliștii!”.