Cum se simte asistenta Mihaela Anghel după vaccinul anti-COVID: Este cel mai nedureros vaccin. Românii să vină să se vaccineze!

Mihaela Anghel, asistentă medicală generalistă la Institutul Național „Prof. Dr. Matei Balș”, membră a echipei medicale care, în data de 27 februarie, a preluat primul pacient din România confirmat cu virusul SARS-CoV-2, este prima persoană din România vaccinată anti-COVID-19.

27 dec. 2020, 10:13
Cum se simte asistenta Mihaela Anghel după vaccinul anti-COVID: Este cel mai nedureros vaccin. Românii să vină să se vaccineze!
Cum se simte asistenta Mihaela Anghel după vaccinul anti-COVID. Sursa foto: Guvern

Campania de vaccinare anti-COVID-19 a început în România! În această dimineață a fost vaccinată prima persoană- este vorba despre asistenta medicală care a făcut pare din echipa care a preluat primul pacient infectat cu coronavirus din România.

Mihaela Anghel lucrează de patru ani la Institutul Național „Prof. Dr. Matei Balș” şi a declarat că s-a simţit privilegiată că a fost primul cadru medical care s-a vaccinat anti-COVID-19.

„Cred că a fost cea mai mare emoție. Am fost foarte privilegiată că am fost aleasă să fiu prima vaccinată din țară. Eu am primit primul pacient. Nici nu știam cu ce ne confruntăm, ne așteptam la ce e mai rău, dar încercăm să ne obișnuim. Suntem și mai afectați cu pierderea pacienților. Nu s-a întâmplat în toți acești ani să avem un raport așa mare de decese. Nu am știu cum să reacționez. Nu am întrebat de ce am fost aleasă. Nu a durut absolut deloc. Este cel mai nedureros vaccin făcut până acum. Românilor le transmit să deschidă bine ochii și să vină să se vaccineze. Simt și sper să fie sfârșitul acestei pandemii”, a declarat asistenta Mihaela Anghel după ce a primit prima doză de vaccin anti-COVID-19.

Citeşte şi: Adrian Streinu Cercel s-a vaccinat anti-COVID: Nu a durut deloc! Dacă românii vor să se vaccineze? Bine! Nu vor? Iarăşi bine!

Şi medicul Adrian Streinu Cercel s-a vaccinat împotriva coronavirus în acestă dimineaţă. Acesta a spus că vaccinul este extrem de bun și că toți cei care înțeleg că boala nu este una ușoară ar trebui să și-l facă.

„Este extraordinar vaccinul. Nu a durut deloc. Fetele au mână ușoară, sunt de la noi din Institut. Vreau să le mulțumesc că au făcut treabă minunată în pandemie.  Vaccinul este superb, sunt niște grămăjoare de grăsime, și în mijloc are DNA.Celelalte celule fac treaba și se produce imunitatea”, a declarat Streinu Cercel.