Cum și-a cunoscut soția Marius Florea Vizante: „M-am îndrăgostit de zâmbetul ei, când ne-am întâlnit absolut întâmplător într-un restaurant”

Marius Florea Vizante - numele real Marius Dorin Florea - s-a născut în ziua de 12 august 1972, la Oradea. Numele de Vizante l-a dobândit în urma unui monolog satiric despre haiducul Vizante, pe care, elev de liceu fiind, îl recita. Mai târziu, maestrul Radu Beligan i-a sugerat să-l păstreze ca nume de afiş.

07 mai 2024, 11:37
Cum și-a cunoscut soția Marius Florea Vizante: „M-am îndrăgostit de zâmbetul ei, când ne-am întâlnit absolut întâmplător într-un restaurant”

Cum și-a cunoscut soția Marius Florea Vizante. În spatele unui personaj umoristic spumos se găsește întotdeauna multă seriozitate, documentare temeinică, dar și un spirit de observație ascuțit.

Actorul, discret din fire, mai ales cu viața personală, a dezvăluit cum s-a cunoscut cu femeia care îi stă alături de foarte mulți ani, dar și cum a cerut-o în căsătorie.

Citește și: Actriţa Marinela Chelaru, de urgenţă la spital, în stare gravă: Nu mă simt bine deloc cu inima, m-a tăiat „pe motor”

Marius Florea Vizante: Noi eram deja în relație de câțiva ani…

La mine e simplu: în primă fază, m-am îndrăgostit de zâmbetul ei, când ne-am întâlnit absolut întâmplător într-un restaurant, la aceeași masă. Iar mai apoi, am apreciat extraordinar de mult și realismul ei, lucru care m-a făcut să cred (și încă sunt de aceeași părere) că putem construi ceva pe termen lung împreună.

Cred că mult mai interesant ar fi s-o întrebați pe ea de ce a făcut lucrul ăsta cu mine și nu cu altcineva. Și eu aș fi curios să aflu, de fapt.

Noi eram deja în relație de câțiva ani… Momentul ăla în care am decis să oficializăm relația și în fața lui Dumnezeu și, mă rog, în fața primarului cu diagonală tricoloră, a fost unul cumpănit, ca să zic așa.

Am crezut că suntem amândoi într-un moment al vieții în care putem să ne ocupăm și de ceea ce se cheamă construirea unei căsnicii, a unei familii„, a declarat Marius Vizante, pentru Viva.ro.

Biografia lui Marius Florea Vizante

Marius Florea Vizante s-a născut la data de 12 august 1972 in orașul Oradea. A absolvit cursuri de teatru la Universitatea de Artă Teatrală și Cinematografică din București în anul 1997. După absolvirea facultății, a jucat la Teatrul Național din București în „Moartea unui comis voiajor“ de Arthur Miller (în regia lui Horia Popescu), în „O scrisoare pierdută“ (montată de Alexandru Tocilescu în 2000) și în „D’ale carnavalului“ (în regia lui Gelu Colceag în 2002).

S-a transferat apoi la Teatrul de Comedie, unde a jucat în „Audiția“ de Aleksandr Galin (regia Mircea Cornisteanu – 2004), în „Avarul indrăgostit“ de Cristian Juncu (în regia lui Vlad Massaci – 2005) și în „Ce formidabilă harababură!“ de Eugene Ionesco (în regia lui Gelu Colceag – 2005).

A jucat de asemenea în filme, colaborând în special cu regizorul Nae Caranfil , având roluri episodice în „É pericoloso sporgersi“ și „Filantropica“, precum și rolul principal în filmul Restul e tacere (2008). A participat, de asemenea, la mai multe producții de televiziune.