Cum şi cu cine a înșelat-o Reghecampf pe Anamaria Prodan imediat după nuntă. „Am făcut dragoste la subsol!”

Mariana Pfeiffer a povestit în 2012, la patru ani după ce Laurențiu Reghecampf divorțase pentru a se căsători cu Anamaria Prodan, că pentru o scurtă perioadă a fost implicată într-un triunghi amoros!

22 oct. 2021, 11:24
Cum şi cu cine a înșelat-o Reghecampf pe Anamaria Prodan imediat după nuntă. „Am făcut dragoste la subsol!”

Cum şi cu cine a înșelat-o Reghecampf pe Anamaria Prodan. Mariana Pfeiffer a povestit în 2012, la patru ani după ce Laurențiu Reghecampf divorțase pentru a se căsători cu Anamaria Prodan, că pentru o scurtă perioadă a fost implicată într-un triunghi amoros!

Cum şi cu cine a înșelat-o Reghecampf pe Anamaria Prodan

Mariana Pfeiffer a povestit la Acasă TV ce s-a întâmplat când a fost clar că nu mai are niciun viitor cu actualul antrenor. Printre altele, aceasta a dezvăluit că pentru o scurtă perioadă a fost implicată într-un triunghi amoros! „Mă culcam cu Laurenţiu, deşi nu eram divorţaţi, iar el era cu Ana. Eram soţia lui, dar mă simţeam ca o amantă! Ce-a făcut ea am făcut şi eu! Laurenţiu mă mângâia pe picior, îi plăcea asta… Apoi am făcut dragoste la subsol, în timp ce el era cu Ana, în Germania. Am făcut dragoste cu el şi la Târgovişte, el fiind căsătorit atunci cu Anamaria, iar eu fiind divorţată. Veneam de la aeroport și am mers la Târgovişte, în timp ce Ana rămăsese în America”, a spus Mariana Pffeifer.

Anamaria Prodan, despre nunta lui Reghecampf: „Vin și eu!”. Atac devastator la adresa lui Gigi Becali: „Face de râs numele lui Dumnezeu!”

Fosta soţie a lui Laurenţiu Reghecampf a rememorat o vizită în Germania: „Am văzut treningul meu în sacul de rufe murdare. Am întrebat-o pe mătuşa mea, care stătea în casă, ce este cu el acolo. Mi-a zis că l-a folosit Ana, că s-a dus la fitness cu el. L-am întrebat pe Laurenţiu, iar el mi-a zis că doar el mi-a cumpărat treningul! Nu l-am mai purtat. Am divorţat pe 26 mai 2008, iar ei s-au căsătorit în iunie. Nu se pronunţase divorţul între noi, când ei s-au căsătorit în America. Nu ştiu dacă era vorba despre bigamie în cazul lui Laurenţiu”. Mai mult, Mariana Pfeiffer acuza că Reghecampf a agresat-o fizic într-un dialog cu Mihai, un prieten al soţului său de la acea vreme. „De ce nu spui când m-a bătut? Nu ai fost şi atunci bulversat? A văzut asta şi Luca, fiul nostru!”. În cele din urmă, Mihai a confirmat că Laurenţiu a agresat-o fizic pe Mariana!

Dramă imensă pentru Anamaria Prodan: nu mai are voie să rămână gravidă! L-a născut pe Bebeto pe semnătură!

Laurenţiu Reghecammpf a negat atunci toate acuzaţiile: „Cer scuze în numele fostei mele soţii tuturor oamenilor care au urmărit mizeria făcută de aceasta la TV. Cer scuze în numele ei băiatului nostru, Luca. Vă cer eu scuze în numele unei femei de 50 de ani care nu a avut respect faţă de ea ca om şi ca femeie niciodată… Afirmațiile josnice pe care le face această individă sunt nedemne pentru o femeie, iar eu şi familia mea avem lucruri mult mai importante de făcut în viaţă”.

Anamaria Prodan, chemată de urgenţă la tribunal. Scandal monstru pentru bani în plin proces de divorţ: suma este imensă!

Mariana şi Laurenţiu reghecampf au fost căsătoriți între 1994 şi 2007. Din păcate, fetiţa lor a murit la o vârstă fragedă din cauza unei malformaţii congenitale la inimă. Ulterior, Mariana l-a născut pe Luca.