Cum slăbeşti în funcţie de tipul siluetei tale

De ce te îngraşi mai mult pe şolduri sau în partea superioară? Fiecare femeie are propria sa morfologie. Prin urmare, avem conformaţii diferite, nu ne îngrăşăm la fel şi nici nu slăbim prin aceleaşi metode.

RomaniaTV.net
11 iun. 2014, 11:51
Cum slăbeşti în funcţie de tipul siluetei tale

Iată care sunt tipurile de siluete, cu hibele lor şi cum procedăm ca să slăbim eficient.

Cura de slăbire pentru silueta ginoidă

Morfologia ginoidă, cunoscută şi sub denumirea de silueta în triunghi, e feminină prin excelenţă. Caracteristici: umerii înguşti şi mai lată în partea de jos (coapse şi fese generoase). Reprezentantă celebră: Jennifer Lopez. Acest tip de siluetă devine inestetic atunci când te îngraşi cu câteva kilograme peste limita normală.

Citeşte şi Salata verde te ajută să pierzi în greutate. Slăbeşte fără efort 7 kilograme în doar 11 zile
 
Problema ta…

…e mai ales hormonală. Aşa a decis mama-natură: menite să aibă copii şi să-i alăpteze, femeile au tendinţa biologică să stocheze rezerve de grăsimi la nivelul membrelor inferioare. Această tendinţă hormonală generează în plus şi retenţia de apă, responsabilă de formarea celulitei. Prin urmare, hibele tale sunt: te îngraşi mai ales de la talie în jos şi ai celulită. Ca să slăbeşti în zonele cu pricina, trebuie să respecţi două categorii de reguli: de alimentaţie şi de mişcare.

Continuarea pe Unica.ro.