Salata verde te ajută să pierzi în greutate. Slăbeşte fără efort 7 kilograme în doar 11 zile

Salata verde este o adevărată minune pentru siluetă. Aceasta este indicată în aproape toate dietele, deoarece conţine puţine calorii şi este o sursa bogată de fibre, vitamine şi minerale.

RomaniaTV.net
11 iun. 2014, 09:30
Salata verde te ajută să pierzi în greutate. Slăbeşte fără efort 7 kilograme în doar 11 zile

Cu ajutorul dietei cu salata verde poti slabi usor 7 kilograme, in doar 11 zile. In plus, salata verde are numeroase beneficii si pentru sanatate. Aceasta cura de slabire nu este insa indicata persoanelor cu probleme gastrice.

Cum se tine dieta cu salata verde:

Dieta cu salata verde presupune cinci etape. In prima faza, care dureaza doua zile, se consuma doar o jumatate de salata verde la micul dejun. Aceasta se prepara simplu, cu putina sare, marar, patrunjel si suc de lamaie. Alaturi de aceasta se poate servi si o ceasca de cafea neindulcita ori apa plata.

Citeşte şi Ce este cafeaua verde şi cum te ajută să slăbeşti

Inainte de micul dejun, bea insa un pahar cu apa pe stomacul gol.

In cea de-a doua etapa a dietei, care dureaza tot doua zile, cina se inlocuieste cu o salata verde, la fel ca dimineata.

Citeşte şi Cum slăbeşti cu ajutorul piersicilor. Scapă de 5 kilograme în 5 zile. Meniul complet

A treia faza, sau de atac, dureaza trei zile si presupune consumul unei salate verzi cu lamaie, marar si patrunjel pe tot parcursul zilei. Aceasta se poate consuma oricand, in orice cantitate

Citeşte continuarea pe Ele.ro.