Cum stăpâneşti ARSURILE STOMACALE

Anumite alimente şi băuturi pot irita mucoasa şi cauza arsuri stomacale puternice. Dacă eşti supraponderal, consumi porţii mari de alimente, porţi haine strânse pe talie sau fumezi, toţi aceşti factori cresc riscul de a suferi de arsuri stomacale. Vezi care sunt factorii care declanşează arsurile stomacale.

RomaniaTV.net
26 iun. 2012, 20:28
Cum stăpâneşti ARSURILE STOMACALE

Te trezeşti dimineaţa cu arsuri stomacale sau cu respiraţie urât mirositoare? Ai putea avea arsuri stomacale pe timpul nopţii. O soluţie pentru a scăpa de arsuri este să ridici patul cu aproximativ 16 centimetri, astfel încât acesta să fie înclinat, iar capul să se afle întotdeauna mai sus decât picioarele.

Consumi suc de portocale, cafea sau ceai? Cafeina şi acidul sunt principalii vinovaţi de cauzarea arsurilor stomacale. În cazul în care consideri că sucul de portocale sau grapefruit cauzează senzaţia de arsură, încearcă sucuri non-citrice care au mai puţin acid. Ar trebui să eviţi şi sucul de tomate care poate declanşa arsuri stomacale. Dacă cafeaua pare a fi problema poţi încerca varianta decofeinizată.

Cât de strânse sunt hainele pe talie? Orice presiune în jurul abdomenului poate cauza arsuri stomacale. Aşa că lasă-i stomacului tău spaţiu să respire. Slăbeşte cureaua şi scapă de skinny jeans. În plus, supraponderabilitatea poate genera arsuri stomacale.

Citeşte mai mult pe sfatulparintilor.ro