Cum te ajută dieta cu ghimbir şi lămâie să slăbeşti 1 kg pe zi

Dieta cu ghimbir si lamaie este o dieta hipocalorica si de detoxifiere, ce presupune consumul unui numar redus de calorii si consumul de ceai sau limonada obtinute din doar patru ingrediente: apa, ghimbir, lamaie si miere.

RomaniaTV.net
05 mart. 2018, 16:44
Cum te ajută dieta cu ghimbir şi lămâie să slăbeşti 1 kg pe zi

Daca tii cont de cateva reguli simple si nu extinzi aceasta dieta peste perioada recomandata de 7-10 zile, cu efort si disconfort minime, poti obtine rezultate spectaculoase atat pentru silueta, cat si pentru sanatate! Dieta cu ghimbir si lamiae te ajuta sa slabesti un kilogram pe zi, in primele sapte zile, iar daca mentii un stil de viata sanatos, poti pierde chiar si 18 kilograme in trei saptamani.

Citeşte şi Dieta cu mămăligă: Slăbeşti 15 kilograme într-o lună

Primul pas pe care trebuie sa il faci, atunci cand tii dieta cu ghimbir si lamaie, este sa inlocuiesti toate bauturile care contin zahar cu apa. La finalul zilei, cand vei trage linie, vei vedea ca ai redus considerabil numarul de calorii pe care le consume zilnic. De exemplu, un pahar de suc de portocale are, in medie, 168 de calorii, iar aceeasi cantitate de cola – 136 de calorii. Cand faci aceasta schimbare, reusesti sa slabesti 500 de grame intr-o luna. Pentru a ajuta acest process, este indicat sa bei un pahar de apa cu 30 de minute inainte de fiecare masa. Vei reduce pofta de mancare si vei consuma mai putine calorii, potrivit unui studio despre obezitate.

Citeşte şi Slăbeşte 10 kilograme în 13 zile cu ajutorul dietei Copenhaga

Urmatorul pas este sa incluzi in fieta suc de lamaie. Aceasta bautura ajuta la reducerea cantitatii de grasime din organism in mai multe feluri. In primul rand, lamaile au efect usor diuretic si stimuleaza eliminarea toxinelor si a apei in exces din organism. Sucul de lamaie are efect termogenic, sustine arderea grasimilor datorita polifenolilor din compozitia sa si stimuleaza metabolismul. Pe langa beneficiile pentru slabire, lamaile au si numeroase avantaje pentru sanatate – contin o cantitate foarte mare de vitamina C, cu efect antioxidant, reduc inflamatiile si detoxifica, previn cresterea colesterolului.

Poti adauga doua-trei felii de lamaie in apa plata sau mineral si iti va fi mult mai usor sa renunti la bauturile carbogazoase.

Citeşt continuarea pe DivaHair.ro