Slăbeşte 10 kilograme în 13 zile cu ajutorul dietei Copenhaga

Dieta Copenhaga sau dieta daneză a devenit un adevărat fenomen în întreaga lume. Este foarte restrictivă și te ajută să slăbești până la 10 kilograme în 13 zile.

RomaniaTV.net
05 mart. 2018, 14:34
Slăbeşte 10 kilograme în 13 zile cu ajutorul dietei Copenhaga

Sunt o mulțime de diete care promit rezultate spectaculoase într-un timp scurt, însă trebuie să o alegi pe cea care ți se potrivește. De asemenea, mai important decât obiceiul de a ține diete este acela de a încerca să faci schimbări în alimentația ta care te vor ajuta să ai o greutate dorită și să te menții foarte ușor fără să fii în permanență la dietă.

O dietă strictă te ajută pe moment să scapi de kilogramele în plus, însă nu este niciodată o soluție pe termen lung. Dacă nu îți schimbi modul în care te alimentezi și continui să faci excese culinare, efectul dietei cu care te-ai chinuit va fi nul în scurtă vreme.

Citeşte şi Mănâncă asta la cină, timp de trei zile. Îţi curăţă colonul şi te ajută să slăbeşti

Prin urmare, atunci când este nevoie poți să urmezi o dietă care te ajută să dai jos câteva kilograme, însă nu uita că numai dacă mănânci sănătos și echilibrat vei reuși să rămâi la greutatea dorită.

Potrivit specialiștilor, poți să slăbești până la 10 kilograme în 13 zile dacă urmezi această dietă. Este o dietă pe care o urmezi pe termen scurt, cu restricții severe în privința caloriilor, iar mesele sunt construite din alimente bogate în proteine și sărace în grăsimi.

Un alt lucru esențial în timp ce urmezi această dietă este acela de a te asigura că ai consumat zilnic doi litri de apă plată.

Citeşte şi Dieta fulger care te ajută să slăbeşti. Mănânci pe săturate şi scapi de 6 kilograme în doar 10 zile

Potrivit specialiștilor, această dietă nu trebuie repetată des, ci trebuie să există un interval de doi ani de zile între aceste cure. În cazul în care renunți la dietă în timpul celor 13 zile, nu este recomandat să o mai încerci în următoarele șase luni.

Citeşte continuarea pe EstiSuperba.ro.