Cum trece Paula peste moartea soţului său, Leo Iorga. Declaraţii emoţionante, la 3 luni de la deces: „Ajut bolnavii cu cancer”

Soţia lui Leo Iorga este în permanenţă la Cimitirul Bellu din Capitală, îngrijind locul de veci al regretatului artist. Recent, a împodobit mormântul cu coroane de brad, flori, lumânări. Locul arată spectaculos, în special seara, când este luminat.

RomaniaTV.net
22 ian. 2020, 13:24
Cum trece Paula peste moartea soţului său, Leo Iorga. Declaraţii emoţionante, la 3 luni de la deces: „Ajut bolnavii cu cancer”

Paula Iorga ne-a mărturisit că, deşi, are multe proiecte la care lucrează, multe dintre ele au fost începute de soţul ei, îşi găseşte mereu timp să treacă pe la cimitir, să aprindă o lumânare şi să facă curat la locul de veci unde se odihneşte bărbatul iubit.

Vin foarte des la mormântul soţului meu. Locuiesc foarte aproape şi e normal, vin pe jos până aici. Încerc să găsesc timp, am destulă activitate, multe proiecte începute de soţul meu, pe care le duc mai departe. I-am scris un mesaj , dar nu este deloc metaforic, cred în rugăciunea Crezul. Sper şi cred din suflet că o să ne mai vedem.

Mi-e greu, dar fiul cel mic, Paul, stă cu mine, continuă pe zonă muzicală, mai vorbesc cu prietenii, mai am invitaţii, mai ajut bolnavii de cancer cu sfaturi, la telefon„, ne-a declarat soţia Paula, soţia lui Leo Iorga.

Citeşte şi: Fratele lui Leo Iorga, scrisoare emoţionantă la o săptămână de la moartea artistului

Leo Iorga a încetat din viață – sâmbătă, 2 noiembrie – la doar 54 de ani. Îndrăgitul cântăreț de muzică rock s-a luptat, ani de-a rândul, cu o boală incurabilă, iar organismul său nu a mai rezistat.

Leo Iorga a avut mai multe probleme de sănătate

În ultimii ani, Leo Iorga a avut mai multe probleme de sănătate. În 2014, artistul a fost operat pentru extirparea unei tumori cerebrale, iar, în 2011, a suferit o intervenție chirurgicală pentru eliminarea unei tumori canceroase la plămâni. Anul acesta, la începutul lunii februarie, Leo Iorga a primit vestea recidivării tumorii (cancer stadiu 3-4) la singurul plămân rămas.

Citeşte şi: Povestea emoţionantă de dragoste dintre Leo Iorga şi soţia sa, Paula. Incredibil cum s-au cunoscut cei doi

Cântărețul aflase de un vaccin-minune, vaccinul Cimavax, pe bază de venin de viperă, care se realiza doar în Cuba și care i-a prelungit viața cu doi ani, astfel că a plecat de urgență acolo, împreună cu soția sa, Paula.

“Am fost la o clinică din Havana, unde mi-am făcut controale amănunțite și un vaccin care distruge celulele canceroase. Am stat două saptamani. Mă simt bine, nu pot să spun că nu. Iau tratament 6 luni, așa cum mi-au recomandat medicii. Pe lângă asta, mai consum niște ceaiuri naturale. Țin mereu legătura pe telefon cu cei din Cuba. Mi-am reluat activitatea, concertele și mă simt bine”, a povestit, la vremea respectivă, Leo Iorga.

Citeşte şi: Mesaj emoţionant al fiului lui Leo Iorga după decesul solistului Compact


loading...
Partenerii noștri