Cum vede Oltean sigla ARD: Culoare îmbietoare la bună dispoziţie, un sentiment sănătos de autostradă

Preşedintele filialei Bistriţa-Năsăud a PDL, deputatul Ioan Oltean, a analizat, vineri, într-o conferinţă de presă, sigla şi culorile Alianţei România Dreaptă (ARD), spunând că indigo este "o culoare îmbietoare la bună dispoziţie", iar liniile paralele - "o autostradă" cu trei-patru benzi.

RomaniaTV.net
12 oct. 2012, 14:28
Cum vede Oltean sigla ARD: Culoare îmbietoare la bună dispoziţie, un sentiment sănătos de autostradă

„ARD şi-a fixat drept siglă inima, simbolul vieţii, al mişcării, motorul principal al vieţii, o simbolistică reprezentativă, uşor de recunoscut pentru că ne-am întâlnit cu acest simbol, fiind şi al PPE. E pe un fundal indigo, o culoare plăcută, liniştitoare şi îmbietoare la bună dispoziţie şi încredere. E o culoare care conferă încredere şi acest lucru vrem să îl obţinem, încrederea electoratului şi a oamenilor”, a spus liderul PDL Bistriţa-Năsăud.

Până şi aceste linii paralele înseamnă dinamism, mişcare, e o mişcare spre dreapta, perfectă, care şi ea induce sentimentul de drum bun, sănătos, de autostradă pe care se poate circula pe cel puţin trei-patru benzi„, a declarat Oltean.

Liderul PDL Bistriţa-Năsăud a mai făcut şi unele consideraţii referitoare la ideea de „dreaptă politică”.

„Dreapta înseamnă dezvoltare şi acesta este lucrul cel mai important şi forţele politice din ARD s-au unit tocmai pentru a realiza dezvoltarea modernă a României. Ceea ce a reproşat cel mai mult cetăţeanul român guvernării din ultimele patru luni este că s-a neglijat dezvoltarea României, iar obiectivul principal pe care şi-l propune ARD este dezvoltarea învăţământului, a unei reforme în sistemul sănătăţii, cultura investiţiilor, a tuturor domeniilor de activitate”, a spus Oltean.

Potrivit acestuia, ADR este o alianţă electorală „extrem de solidă”.

„Obiectivele sunt foarte clare, iar limbajul pe care noi îl vom folosi va fi unul simplu, pe înţelesul tuturor categoriilor sociale, un limbaj adecvat fiecărui segment căruia ne adresăm. Am învăţat extrem de mult din greşelile noastre şi este învăţătura cea mai solidă pe care o poate acumula un partid, învăţătura în urma propriilor greşeli şi a propriilor neajunsuri, iar PDL, ca pilon principal al acestei alianţe, are această învăţătură extrem de bine fundamentată şi conturată în comportamentul nostru. De aceea, vom încerca să ne adresăm tuturor categoriilor sociale şi să le câştigăm încrederea”, a declarat Ioan Oltean.

El a spus că un prim pas în câştigarea încrederii oamenilor este selecţia riguroasă a candidaţilor pe baza unor criterii.