Cumătrul lui Fuia calcă din nou pe bec: Mituieşte jurnaliştii cu „fetiţe” VIDEO

Şeful RAR Călăraşi a intrat într-un nou scandal. Cumătrul ministrului Agriculturii, Stelian Fuia, a încercat să aplaneze scandalul sexual pe care l-a declanşat în urmă cu o lună. După ce România TV l-a prezentat în exclusivitate pe cuceritorul pârguit venind cu maşina de serviciu la întâlnirea cu o elevă dornică de aventuri, acum, bărbatul de 62 de ani s-a arătat dispus să-l recompenseze pe jurnalistul care l-a filmat cu o fată.

RomaniaTV.net
03 apr. 2012, 08:46
Cumătrul lui Fuia calcă din nou pe bec: Mituieşte jurnaliştii cu „fetiţe” VIDEO

Aurel Mişaca s-a împăcat cu jurnalistul care i-a întins cursa în biroul lui de la RAR Călăraşi. „Dacă ai vreodată nevoie de vreun sprijin, de vreun ajutor, cu cea mai mare plăcere”, i-a spus şeful RAR jurnalistului, care i-a cerut la schimb o fată „de 20 de ani”. „Ce a fost cu scandalul ăsta, eu vă scap de el, găsiţi-mi o fată”, i-a propus jurnalistul lui Mişaca.

„Eu când am promis şi spun gata, s-a rezolvat, înseamnă că trebuie să se rezolve. Deci acum este 70-75 la sută!”, l-a asigurat pe jurnalist.

Şeful RAR Călăraşi a amestecat apoi poveştile despre cumătrul Fuia de la Agricultură cu lecţii despre sexualitate.

„A venit Fuia cu prefectul, are Volkswagenul ăla Touareg. Şi-mi dă telefon Fuia: «Auzi, ai timp 10 minute să vii la Prefectură?» «Da», zic. Erau ei doi. «Băi, Aurele, prefectul n-are intenţia să te deranjeze, dar are probleme cu maşina». Hazardul este ăsta: ăsta-i ovulul, ovarul şi… poc! Un om care a văzut o (…) dulce sau o femeie în (…) gol, gata. S-a terminat! Într-o căsnicie, cineva trebuie să calce strâmb! Există om în lumea asta care să nu-şi înşele nevasta?”, i s-a confesat Aurel Mişaca jurnalistul, fără să ştie că este filmat cu camera ascunsă.

În urmă cu o lună, România TV l-a prezentat pe şeful RAR ca pe un veritabil Iri de Călăraşi. Mişaca a fost păcălit de un reporter care a pretins că este o tânără elevă dornică de o aventură. El şi-a exprimat disponibilitatea totală, venind la întâlnire cu maşina de serviciu.

Aurel Mişaca este un personaj cunoscut în Călăraşi. Soţia sa este verişoară de gradul al doilea cu ministrul Agriculturii, Stelian Fuia, acelaşi ministru care i-a cununat fata lui Aurel Mişaca.