CUPA ROMANIEI 2018: Craiova-Dinamo, şocul sferturilor. Steaua a avut din nou noroc

Tragerea la sorţi a sferturilor de finală ale Cupei României, ediţia 2017-2018, a avut loc joi, la Casa Fotbalului.  

RomaniaTV.net
11 ian. 2018, 04:50
CUPA ROMANIEI 2018: Craiova-Dinamo, şocul sferturilor. Steaua a avut din nou noroc

Programul sferturilor de finală:

Dinamo București – CS U Craiova

AFC Hermannstadt – FCSB

Gaz Metan Mediaș – Astra Giurgiu

Poli Iași – FC Botoșani.

Partidele se vor desfășura într-o singură manșă, pe terenul echipei de categorie inferioară sau mai slab clasată în sezonul precedent. Duelurile din sferturi vor avea loc în perioada 27 februarie – 1 martie 2018.

ŞTIREA INIŢIALĂ. Meciurile din cadrul sferturilor se stabilesc prin tragere la sorţi, iar echipele participante sunt repartizate într-o singură urnă. Cele opt formaţii calificate în această fază a competiţiei sunt FCSB, Astra Giurgiu, CS Universitatea Craiova, Dinamo Bucureşti, Gaz Metan Mediaş, CSM Poli Iaşi, FC Botoşani şi AFC Hemannstadt.

Faza sferturilor de finală este programată în perioada 27 febaruarie – 1 martie, cu începere de la ora 13:30, cu excepţia partidelor televizate.

Jocurile din sferturile de finală se dispută în sistem eliminatoriu, într-o singură manşă, pe terenul echipei de categorie inferioară sau mai slab clasată în campionatul precedent.

În cazul în care partidele din Cupa României urmează să fie televizate în direct şi sunt programate în nocturnă, iar clubul organizator nu dispune de un stadion dotat cu instalaţie de iluminat, jocul se va programa pe un stadion din localitatea cea mai apropiată, care îndeplineşte condiţiile regulamentare necesare disputării jocului şi televizării.