Cuplul Regal se autoizolează! Prinţul Harry este îngrijorat că regina şi prinţul Charles s-ar putea îmbolnăvi de coronavirus

Meghan Markle și Prințul Harry se autoizolează în Canada, întrucât Meghan le-a povestit unor prieteni apropiaţi că Harry se simte neputincios şi este îngrijorat de faptul că regina şi tatăl său, prinţul Charles, s-ar putea îmbolnăvi de coronavirus, au declarat pentru DailyMail, apropiaţi ai cuplului regal. 

RomaniaTV.net
17 mart. 2020, 17:16
Cuplul Regal se autoizolează! Prinţul Harry este îngrijorat că regina şi prinţul Charles s-ar putea îmbolnăvi de coronavirus

„Meghan a spus că sunt recunoscători, în special Harry, că a putut petrece timp cu familia lui înainte de a începe toată această nebunie”, a explicat sursa citată. „Meghan a spus că Harry a intrat în contact atât cu tatăl său, cât și cu Regina. I-a îndemnat să rămână în siguranță și să ia măsuri de precauție suplimentare”. 

Ducesa de Sussex îşi ia, de asemenea, măsuri pentru a-și proteja familia, cerându-le  celor „din echipa lor, persoanele care cumpără produse alimentare și conduc, să poarte în permanență mănuși din latex și să urmeze un protocol strict de igienă”, a spus sursa.

În timp ce se izolează în conacul lor de pe malul insulei Vancouver, Meghan și Harry lucrează cu experți în ceea ce privește modul de a ajuta publicul în această perioadă, crezând că pandemia este, de asemenea, o criză de sănătate mintală și se simt „obligați să ajute”.

Citeşte şi: Suspect de coronavirus, ţinut cinci ore în ambulanţă la Hunedoara. Paramedicii acuză lipsa echipamentului de protecţie

„Meghan a spus că doar pentru că se izolează, nu înseamnă că nu poate ajuta”, a adăugat sursa citată. 

Meghan și Harry tocmai s-au întors în Canada în urma ultimelor lor angajamente oficiale ca membri ai familiei regale. Aceștia au participat la Festivalul de Muzică din Mountbatten și s-au reunit cu Prințul William și Kate Middleton în cadrul sărbătorilor Zilei Commonwealth-ului.

Meghan le-a spus prietenilor ei apropiaţi că ultima ei călătorie ca membru regal a fost „dulce”, dar era „dornică să se întoarcă acasă la Archie”.

„Ea a spus că această călătorie a fost o confirmare că au făcut alegerea corectă. Nu există nicio căldură între membrii familiei și vrea să îl crească pe Archie într-o gospodărie plină de râs și bucurie și multe îmbrățișări”, a spus prietenul apropiat.

Citeşte şi: Primele măsuri pentru combaterea crizei generate de pandemia de coronavirus, adoptate miercuri de Guvern

„Este încă ciudat pentru ea că nimeni nu se îmbrățișează și că toată lumea este atât de rigidă, mai ales Kate. Ea a spus că este evident că Kate și William nu acceptă alegerile lor și că se putea tăia tensiunea cu un cuțit. Kate abia s-a uitat la ea și interacțiunea lor a fost menținută la minimum”, a adăugat sursa.

Archie a rămas în Canada împreună cu mama lui Meghan și prietena acesteia, Jessica Mulroney, în timp ce Harry și Meghan și-au finalizat angajamentele oficiale finale în Marea Britanie.