Avionul în care a călătorit italianul cu coronavirus în România a fost scos din uz pentru a fi dezinfectat

Cursă Bologna- Craiova a fost anulată, după ce s-a descoperit că acest avion era cel în care a călătorit italianul care a venit în România și a fost confirmat ieri cu coronavirus. Avionul a venit gol în țară și apoi a fost dezinfectat. Însă între timp avionul a efectuat mai multe curse, conform România TV.

RomaniaTV.net
26 feb. 2020, 06:24
Avionul în care a călătorit italianul cu coronavirus în România a fost scos din uz pentru a fi dezinfectat

Sutele de pasageri care trebuiau să ajungă azi noapte în Craiova nu au apucat să ajungă la punctul de informare deaorece au fost anunţaţi printr-un SMS că zborul a fost anulat. Autorităţile au descoperit că italianul infectat cu coronavirus a călătorit cu această cursă, oamenii au fost cazaţi într-un hotel din Bologna şi le-a fost promis că vor fi aduşi cu altă sursă, potrivit România TV.

Citeşte şi: Coronavirusul în Italia, premierul a anunţat cum izbucnit epidemia. Cine a fost „pacientul zero”

Bărbat întors recent din România, confirmat cu coronavirus în Italia

Un bărbat în vârstă de 71 de ani, recent revenit în Italia după o vizită în România, a fost confirmat pozitiv cu coronavirus, fiind primul caz din regiunea Rimini. Autorităţile italiene au confirmat cazul şi susţin că bărbatul se află într-o stare bună, viaţa acestuia nefiind pusă în pericol. Autorităţile române au transmis, marţi, că Ambasada României la Roma întreprinde măsuri pentru a afla informaţii suplimentare în cazul bărbatului confirmat cu coronavirus în Italia, la Rimini, după ce s-a întors din România. Potrivit presei italiene, bărbatul este căsătorit cu o femeie de naţionalitate română.

Citeşte şi: Coronavirusul afectează încă două ţări din Europa. Croaţia, Austria şi Elveţia au confirmat primele cazuri