Cutremur în dosarul Caracal. Declaraţia care l-ar putea scăpa pe Gheorghe Dincă

Gheorghe Dincă a ajuns din nou în fața judecătorilor. Monstrul din Caracal susține că a fost bătut de polițiști și obligat să spună că le-a ucis pe Luiza și Alexandra.

11 mai 2022, 15:11
Cutremur în dosarul Caracal. Declaraţia care l-ar putea scăpa pe Gheorghe Dincă

Declaraţii şoc în dosarul Caracal. Gheorghe Dincă, presupusul criminal de la Caracal, le-a spus judecătorilor că a fost bătut de polițiști și obligat să spună că le-a ucis pe Luiza Melencu și pe Alexandra Măceşanu.

„Nu am omorât pe nimeni. Poliţiştii m-au bătut şi m-au obligat să spun că am omorât fetele”, a spus Gheorghe Dincă, potrivit România TV.

Citeşte şi: Gheorghe Dincă, alertă în închisoare. Ce s-a întâmplat cu monstrul din Caracal. Prima reacţie a avocatei Carmen Obârşanu

Gheorghe Dincă riscă să rămână pe viaţă după gratii.  Procurorii DIICOT l-au trimis în judecată în 10 ianuarie 2020, acuzându-l de trafic de persoane, trafic de minori, viol, omor calificat și profanarea de cadavre sau morminte.

Monstrul din Caracal se teme pentru viața sa, sau cel puțin așa reiese din scrisorile trimise magistraților de la Tribunalul din Slatina, acolo unde se desfășoară procesul său. În cele două memorii trimise către magistrați, Gheorghe Dincă declară că se teme să nu fie asasinat în închisoare.

În memoriul trimis Curții de Apel din Craiova, Dincă îi menționează numele avocatei familiei Melencu, despre care spune că ar fi implicată în aceste presupuse tentative de asasinat. Avocata Carmen Obârșanu, scrie Gheorghe Dincă în memoriu, ar fi cea care i-ar dori moartea.

Pe de altă parte, despre judecătoarea de caz, Diana Cotoi, Dincă scrie în memoriile înaintate celor două instanțe că: „ar avea un suflet bun, aducându-i în sala de judecată un scaun, pe care acesta ulterior să se așeze pentru a asista la desfășurarea procesului”.

Citeşte şi: Familiile Alexandrei și Luizei, față în față cu Gheorghe Dincă. Apropiaţii criminalului din Caracal sunt audiaţi!