Cutremur în lumea fotbalului! Cosmin Olăroiu are probleme de sănătate și anunță retragerea: ”Nu pot merge bine”

Cosmin Olăroiu este unul dintre cei mai iubiți și apreciați antrenori români de fotbal. După ce vineri echipa Al Sharjah, a câștigat Cupa Preşedintelui în Emiratele Arabe Unite, Olăroiu a anunțat că are probleme de sănătate.

29 apr. 2023, 16:55
Cutremur în lumea fotbalului! Cosmin Olăroiu are probleme de sănătate și anunță retragerea: ”Nu pot merge bine”
Cutremur în lumea fotbalului! Cosmin Olăroiu are probleme de sănătate și anunță retragerea: ”Nu pot merge bine”

Cosmin Olăroiu are probleme de sănătate și anunță retragerea. Potrivit declarațiile sale, antrenorul echipei Al Sharjah, se confruntă cu niște probleme destul de grave care l-ar putea forța să se retragă din fotbal.

Citește și Andra și Cătălin Măruță, de Paşte în Dubai, alături de Cosmin Olaroiu. Imagini spectaculoase de la slujba de Înviere VIDEO

Cosmin Olăroiu are probleme de sănătate și anunță retragerea

„Trebuie să văd dacă pot continua sau nu. Trebuie să fac niște controale. Am anumite probleme la coapsă și nu pot merge bine. Nu-mi pot face munca așa cum vreau”, a declarat Cosmin Olăroiu.

În ciuda problemelor de sănătate cu care se confruntă, Cosmin Olăroiu a declarat că este extrem de fericit pentru reușita echipei sale pe care o antrenează de un an și jumătate.

„Nu știu câte trofee acum acum. Pentru mine, e important că jucătorii mei, cu care am început să lucrez acum 18 luni, au arătat că au personalitate, că pot face multe și că au crescut. Cred că mai avem multe de îmbunătățit și cred putem fi și mai buni decât astăzi, decât în acest sezon.

E important că i-am făcut fericiți pe fani. Trebuie să muncim și să ne antrenăm pentru astfel de momente. E cel mai important să câștigi un trofeu și să-i bucuri pe fani”, a spus Cosmin Olăroiu.

Chiar dacă fotbalul i-a dat totul lui Cosmin Olăroiu, celebrul antrenor român a declarat în urmă cu ceva timp că la baza performanţelor sale sportive stă dezvoltarea personală, la care lucrează în fiecare zi.

„Percepţia mea despre viaţă, sport şi fotbal s-a schimbat în Coreea de Sud. Dacă până atunci pentru mine fotbalul era o pasiune, care îmi permitea să fac anumite lucruri, să mă distrez, când am văzut disciplina şi educaţia de acolo, m-a făcut să văd altfel lucrurile. Când am fost la primul antrenament am avut impresia că atunci m-am apucat de fotbal, pentru că nu înţelegeam ce fac. Ei făceau tot felul de exerciţii psiho-cinetice, pe culori, exerciţii de coordonare pe care nu le făcusem niciodată”, a povestit Olăroiu la Podcastul lui Damian Drăghici.

Mai mult, antrenorul de fotbal a dezvăluit că este extrem de atras de un sport pe care îl practică de ceva timp.

„Acum fac şi un alt sport, pe care îl recomand tuturor. Eu sunt fascinat, îmi doresc atât de mult să ajung la antrenament, de fiecare dată, pentru că descoperi acolo nişte lucruri despre care credeai că nici nu pot exista. Fac Bazilian Jiu-Jitsu, e şah absolut. În fotbal nu există atâta strategie câtă există în sportul ăsta. Trebuie să ai tehnică, să ştii să treci dintr-un procedeu într-altul, să ai tranziţii. Trebuie să gândeşti în permanenţă, tu în permanenţă trebuie să ştii ce urmează. Eu când ajung acasă încep să mă gândesc: din procedeul ăsta trebuie să trec în ăsta, ce am făcut, cum am făcut. Nu credeam că există un sport atât de profund, de analitic„, a mai spus antrenorul.

Citește și Cosmin Olăroiu, afectat grav de războiul din Ucraina. Ce se întâmplă cu investiţia de 20 de milioane de euro FOTO