Cutremur în lumea interlopă. Lovitură DEVASTATOARE pentru CLANUL CORDUNEANU

Tribunalul Iaşi a decis, luni, ca Alex Corduneanu, fiul cel mare al lui Costel Corduneanu, să fie condamnat la 3 ani și 8 luni de închisoare cu executare pentru trafic de droguri de mare risc. Sentința nu este definitivă și poate fi atacată cu apel.

30 mart. 2020, 15:06
Cutremur în lumea interlopă. Lovitură DEVASTATOARE pentru CLANUL CORDUNEANU

Alex Corduneanu a fost prins de DIICOT, pe 8 noiembrie 2019, cu heroină. În acea zi, venea de la București alături de Marcel Cătălin Rusu (32 de ani) şi Ovidiu Ciobanu (38 de ani), când au fost opriți de un echipaj de Poliție. Când au fost legitimaţi poliţiştii din Vaslui au descoperit asupra lui Rusu o râşniţă şi fragmente de marijuana.

Adrian Corduneanu, înşelat de soţie cu un RIVAL. Va fi război în lumea interlopă: pozată goală în pat cu amantul FOTO

„S-a procedat la efectuarea unui control corporal amănunţit, moment în care asupra numitului Corduneanu Alex, în chiloţi, respectiv în zona organelor genitale, a fost identificat un pacheţel plastic de formă ovală, ce conţinea în interior o substanţă pulverulentă de culoare maro, suspectă a face parte din categoria substanţelor aflate sub control naţional”, au precizat anchetatorii.

Adrian „Beleaua” Corduneanu s-a făcut frate de cruce în puşcărie cu un ucigaş celebru. „Am împărţit celula. E super băiat!”

Fiul lui Costel Corduneanu le-a spus ofiţerilor că substanţa este heroină şi că a cumpărat-o din cartierul Ferentari, Bucureşti. De asemenea, a precizat că cele 33,9 grame de heroină erau pentru consum propriu însă procurorii cred că urma să obţină un profit de peste 100.000 de lei dacă ar fi reuşit să o vândă.

Alex Corduneanu se poate întâlni în penitenciar cu tatăl său, care se află și el închis după ce a fost condamnat la trei ani de închisoare.