CUTREMURĂTOR. Mama lui GICĂ POPESCU este DISTRUSĂ de durere, după moartea soţului VIDEO

Familia fostului căpitan al naţionalei, Gică Popescu, a fost greu încercată în ultima perioadă. Dacă la începutul lunii martie "Baciul" a fost condamnat la trei ani şi o lună de închisoare în DOSARUL TRANSFERURILOR, acum va ieşi pentru 24 de ore din penitenciar pentru a merge la înmormântarea tatălui său şi a-şi strânge în braţe mama prăbuşită de durere.

RomaniaTV.net
14 mai 2014, 11:47
CUTREMURĂTOR. Mama lui GICĂ POPESCU este DISTRUSĂ de durere, după moartea soţului VIDEO

Gică Popescu este în doliu după ce tatăl său, Constantin, s-a stins din viaţă în urma unui infarct suferit în noaptea de luni spre marţi. Baciul a depus cerere de eliberare la penitenciarul Rahova pentru a merge acasă, la Calafat, ca sa-şi îngroape părintele, iar solicitarea i-a fost aprobată.

Gică Popescu va ieşi, joi dimineaţă, de la Penitenciarul Rahova şi va merge la Calafat, acolo unde, în aceeaşi zi, va fi înmormântat tatăl său, Constantin Popescu.

Gică Popescu, aşteptat de SUTE DE OAMENI la Calafat

Gică Popescu, condamnat în dosarul transferurilor din fotbal, a solicitat, marţi, conducerii Penitenciarului Rahova permisiunea de a ieşi din închisoare pentru a asista la înmormântarea tatălui său.

Potrivit legii, Gică Popescu poate fi eliberat pentru o perioadă determinată pe baza unor documente justificative, respectiv un certificat de deces al tatălui său. Deşi legea permite până la cinci zile de permisie, Gică Popescu va fi liber doar pentru 24 de ore.

Gică Popescu, în stare de şoc. „EU L-AM OMORÂT PE TATA!”

Zeci de oameni, rude, prieteni din Calafat au aprins o lumânare la căpătâiul tatălui lui Gică Popescu. Oamenii sunt şi acum în stare de şoc. Il ştiau bolnav pe tatăl fostului internaţional, dar nu şi-au imaginat că suferinţa şi frământările îl vor răpune. Cea mai îndurerată este, cum era de aşteptat, mama lui Gică Popescu, care va avea, însă, o brumă de consolare atunci când îşi va putea îmbrăţişa din nou fiul, care îi va fi alături la funeraliile celui care i-a fost zeci de ani partener de viaţă.

Până joi dimineaţă, când îşi va revedea fiul, femeia îşi plânge amarul în braţele apropiaţilor, însă cu greu poate fi consolată.

Gică Popescu a transmis presei, alături de soţia sa, Luminiţa, un scurt comunicat în care cere reprezentanţilor mass-media „să dea dovadă de înţelegere” şi să îi acorde „liniştea şi decenţa cuvenite” după decesul tatălui său, Constantin Popescu.

„După cum aţi aflat, familia noastră trece, din nou, printr-un moment extrem de greu. Sperăm că şi de această dată reprezentanţii mass-media să dea dovadă de înţelegere în ceea ce ne priveşte şi să ne acorde liniştea şi decenţa cuvenite acestei situaţii. Vă mulţumim pentru înţelegere, Luminiţa şi Gică Popescu”, se arată în comunicatul lui Gică Popescu.

 Constantin Popescu, tatăl fostului internaţional de fotbal Gică Popescu, a murit în urma unui infarct, în noaptea de luni spre marţi, la locuinţa sa din municipiul Calafat, judeţul Dolj. Potrivit apropiaţilor, Constantin Popescu a suferit foarte mult în ultima perioadă din cauza situaţiei în care se află fiul său.

CONSTANTIN POPESCU era DĂRÂMAT de condamnarea lui GICĂ POPESCU. Ce spunea despre pedeapsa fiului său VIDEO