Cum să slăbeşti 5 kilograme într-o săptămână mâncând porumb fiert sau copt

Dieta cu porumb este o dietă perfectă pentru perioada în care ne aflăm. Dat fiind că îl poţi găsi foarte uşor în pieţe, pe câmp sau chiar la supermarket, porumbul devine astfel alimentul minune al lunii iulie. 

RomaniaTV.net
30 iul. 2017, 05:30
Cum să slăbeşti 5 kilograme într-o săptămână mâncând porumb fiert sau copt

In dieta cu porumb, fie ca este fiert, copt sau la conserva, nu exista reguli stricte. Il poti consuma in ce cantitate doresti, la ce ora doresti. Poate fi consumat simplu, ca o gustare, iar la mesele principale il puteti introduce in salate de detoxifiere cu legume si fibre si chiar la piept de pui fiert sau la gratar.

Pe lângă faptul că veţi slăbi garantat, dieta cu porumb are şi alte beneficii. Veti reusi sa va detoxifiati ficatul, veti restarta metabolismul si o sa aveti o stare generala de bine. 

Chiar dacă nu există reguli stricte în această dietă, este de preferat să evitaţi să consumaţi dulciuri, bauturi carbogazoase, bere, alcool, produse fainoase, produse procesate sau carne prajita si grasa. Dacă veţi respecta acest lucru, rezultatele nu vor întârzia să apară.

Foarte important de precizat este faptul că şi după terminarea dietei, kilogramele pe care le-aţi dat jos nu vor reveni şi asta datorită faptului că prin dieta cu porumb veţi avea parte de o slăbire sănătoasă şi nu forţată.