Dacă îţi place Formula 1, TREBUIE să citeşti asta. Marele Circ va fi transmis de o altă televiziune

FORMULA 1, cea mai cunoscută competiţie din lumea sporturilor cu motor, va putea fi urmărită din 16 martie la Dolce Sport. Telespectatorii acestui post de televiziune vor putea vedea live toate cele 19 curse ale sezonului 2014, cât şi sesiunile de calificări.

21 feb. 2014, 15:34
Dacă îţi place Formula 1, TREBUIE să citeşti asta. Marele Circ va fi transmis de o altă televiziune

FORMULA 1. Drepturile TV ale Formulei 1 pentru România, pentru sezoanele 2014 şi 2015, au fost achiziţionate de televiziunea Dolce Sport.

Conducerea postului a anunţat vineri achiziţionarea drepturilor TV ale Marelui Circ pe teritoriul României, pentru următoarele două sezoane, urmând să transmită în direct toate sesiunile de antrenamente, calificările şi cursele.

Citeşte şi FORMULA 1: Lista piloţilor care vor concura în 2014

De asemenea, au fost preluate la pachet şi drepturile TV pentru competiţiile suport GP2 şi GP3, pe grila de start a celei din urmă fiind şi românul Robert Vişoiu.

Încercăm să le oferim telespectatorilor competiţii de calitate, întreceri cu pedigree, iar clasa Formulei 1 este principalul motiv pentru alegerea noastră. Ştim că vorbim despre un fenomen foarte îndrăgit în România, din care ne bucurăm că vom face parte şi noi în următoarele două sezoane. Vom oferi telespectatorilor un adevărat spectacol, vom inova şi vom face din fiecare Mare Premiu o experienţă de neuitat„, a precizat Vlad Enachescu, directorul general al postului Dolce Sport.

Citeşte şi Formula 1: Raikkonen revine după patru ani la Ferrari

În ultimii trei ani, drepturile TV pentru Formula 1 în România au fost deţinute de postul de televiziune Digi Sport aflat în proprietatea operatorului RCS&RDS, însă la sfârşitul anului trecut au fost preluate de agenţia media MP&Silva pentru perioada 2014-2019.

Citeşte şi Formula 1: Noul monopost Ferrari se va numi F14-T