„Dacă nu scoateţi mortul din casă la prima oră, intrăm cu mascaţii!”. Avertismentul şefilor Poliţie pentru clanul Duduianu

S-a aflat motivul pentru care Emi Pian, liderul clanului Duduianu, a fost îmormântat în grabă duminică dimineaţă, deşi iniţial familia anunţase alt program. Potrivit România TV, şefi din Poliţie au mers noaptea trecută la casa Duduienilor pentru a urgenta funerariile. "Dacă nu scoateţi mortul din casă la prima oră intrăm cu mascaţii peste voi", ar fi fost mesajul capilor poliției pentru interlopi. 

RomaniaTV.net
09 aug. 2020, 10:37
„Dacă nu scoateţi mortul din casă la prima oră, intrăm cu mascaţii!”. Avertismentul şefilor Poliţie pentru clanul Duduianu

Emi Pian, liderul clanului Duduianu, a fost condus pe ultimul drum de familie şi prieteni. Pentru a evita aglomeraţia, familia a devansat ora înmormântării lui Emi Pian. Duminică dimineaţă a fost oficiată slujba religioasă la Biserica Sfânta Parascheva din cartierul Rahova, iar în jurul orei 11 cortegiul funerar era deja la cimitir. La sosirea la cimitir, sicriul cu trupul lui Emi Pian a fost întâmpinat cu aplauze şi oamenii au aruncat petale de flori peste maşina mortuară.

Citeşte şi: Înmormantarea lui Emi Pian. „Nu te vom uita!”. Oamenii au aruncat cu petale de flori peste maşina mortuară

Florin Mototolea, zis Emi Pian, a fost înmormantat mult mai devreme decat se astepta toată lumea. Surse citate de România TV au susţinut că devansarea orei a fost făcută la presiunea autorităţilor. 

Potrivit România TV, şefi din Poliţie au mers noaptea trecută la casa Duduienilor pentru a urgenta funerariile. „Dacă nu scoateţi mortul din casă la prima oră intrăm cu mascaţii peste voi”, ar fi fost mesajul capilor poliției pentru interlopi. 

Citeşte şi: Florin Salam, UMILIT la înmormântarea lui Emi Pian. Ce i-au făcut poliţiştii şi jandarmii, la cererea familiei interlopului VIDEO

După înmormânatere, familia Duduienilor a pregătit pomana, unde accesul s-a făcut doar celor aflaţi pe o listă întocmită de familie.