Înmormantarea lui Emi Pian. „Nu te vom uita!”. Oamenii au aruncat cu petale de flori peste maşina mortuară

Lacrimi şi durere la înmormântarea lui Emi Pian. Liderul clanului Duduianu a fost condus pe ultimul drum de familie şi prieteni. Pentru a evita aglomeraţia, familia a devansat ora înmormântării lui Emi Pian. Duminică dimineaţă a fost oficiată slujba religioasă la Biserica Sfânta Parascheva din cartierul Rahova, iar în jurul orei 11 cortegiul funerar era deja la cimitir. La sosirea la cimitir, sicriul lui Emi Pian a fost întâmpinat cu aplauze şi oamenii au aruncat petale de flori peste maşina mortuară. 

RomaniaTV.net
09 aug. 2020, 08:19
Înmormantarea lui Emi Pian. „Nu te vom uita!”. Oamenii au aruncat cu petale de flori peste maşina mortuară

Sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Emi Pian, liderul clanului Duduienilor, a fost depus duminică dimineaţă la capela Bisericii Sfânta Parascheva. Pe tot drumul de la locuinţa interlopului până la biserică, cortegiul funerar a fost însoţit de poliţişti şi jandarmi. 

 

Aproximativ 100 de persoane au însoţit maşina mortuară, iar familia a cerut celor care vor să-şi ia adio de la Emi Pian să meargă direct la cimitir.

Citeşte şi: Emi Pian, înmormântat la Cimitirul „Tudor Vladimirescu”. Mobilizare masivă a poliţiştilor şi jandarmilor la înmormântare

De la biserică, sicriul cu trupul lui Emi Pian a fost dus la cimitirul „Tudor Vladimirescu” de pe Șoseaua Antiaeriană. La sosire, oamenii prezenţi la cimitir au aruncat cu petale de flori si l-au aplaudat pe interlop.

Fortele de ordine s-au pregătit ca pentru un protest în condiţiile în care la funeralii sunt aşteptate sute de persoane.  

Florin Mototolea, zis Emi Pian, a fost înmormantat mult mai devreme decat se astepta toată lumea. Membrii familiei au luat această decizie a respecta masurile impuse de autorităţi în timpul stării de alertă pentru COVID.

Citeşte şi: Dezvăluiri-bombă făcute de tatăl suspectului de crimă în cazul lui Emi Pian. Liderul Duduienilor plecase de la barbut!