Dacia anunţă că modele Logan, Sandero şi Sandero Stepway se adresează clienţilor pragmatici. Toate modelele începând cu 2022 vor fi electrificate

Noile modele Logan, Sandero şi Sandero Stepway se adresează clienţilor pragmatici, tot mai atenţi la achiziţiile pe care le fac, a afirmat vineri, la Titu, Daniela Copaciu, brand manager Dacia în România. Mihai Bordeanu, director de marketing pentru Dacia în cadrul Grupului Renault, afirmă că modelele lansate începând din anul 2022 vor avea şi opţiunea unei motorizări hibride.

20 nov. 2020, 21:39
Dacia anunţă că modele Logan, Sandero şi Sandero Stepway se adresează clienţilor pragmatici. Toate modelele începând cu 2022 vor fi electrificate

Dacia anunţă, totodată, că este exclusă posibilitatea introducerii unui motor diesel pentru cele trei noi modele, care vor fi comercializate doar cu motorizări pe benzină sau benzină şi GPL.

„Am studiat trendul, ce se întâmplă cu piaţa, or, cererea pentru motorizările diesel e în clară descreştere pe acest segment în Europa. Răspunsul simplu este nu, nu vom avea diesel în gamă”, a precizat Bordeanu.

Mihai Bordeanu a mai precizat că toate autovehiculele vor avea aceleaşi dotări de siguranţă, indiferent de nivelul de echipare.

„Pentru noi, cel mai important este cel mai bun raport calitate-preţ, practic, redefinirea esenţialului. Sunt acele elemente pe care trebuie neapărat să le avem în maşină, aşa-zis strictul necesar. Asta înseamnă că va trebui să facem nişte alegeri, asta înseamnă că va trebui să adoptăm anumite tehnologii şi elemente, dar totodată să nu adoptăm altele”, a spus Mihai Bordeanu, conform Agerpres.

Dacia anunţă, prin Daniela Copaciu, că la noile modele s-a pus un accent deosebit pe siguranţă

„O atenţie deosebită a fost acordată atât siguranţei active, cât şi siguranţei pasive, care au fost îmbunătăţite. O să fac referire la sistemul automat de frânare de urgenţă. Un alt dispozitiv important adăugat este senzorul de unghi mort, care este util atât în oraş, cât şi pe autostradă, asistenţa la parcare. Pe lângă siguranţa activă, siguranţa pasivă a fost de asemenea îmbunătăţită. Am să fac referire la structura ranforsată pentru şocurile frontale şi laterale, la cele şase airbaguri disponibile pe noile modele, centurile de siguranţă care sunt pretensionate pirotehnic şi care aduc un plus de protecţie”, a spus Daniela Copaciu.

Citeşte şi: Dacia ar putea creşte preţurile. Șeful Renault, Luca de Meo: „Marca Dacia este una anormală”


loading...
Partenerii noștri