Dacia Duster, veste uriaşă pentru români. S-a lansat modelul cu cele mai multe beneficii CÂT COSTĂ

Dacia Duster Orange, model lansată acum ceva timp, vine cu mai multe beneficii de cât te așteptai. Noul SUV are un design atractiv și vine cu echipamente high tech, care conține o cameră multiview care îți poate oferi o vedere excepțională pentru exteriorul mașinii. De asemenea, funcția tip "mâini libere" face ca deschiderea portierelor să se facă automat la o simplă atingere a mânerului.

04 mart. 2020, 13:43
Dacia Duster, veste uriaşă pentru români. S-a lansat modelul cu cele mai multe beneficii CÂT COSTĂ

Duster SL Orange oferă mai multe benefici față de cât te așteptai. Colaborarea Orange și Dacia pun la vânzare o mașină cu totul și cu totul unică. Acest vehicul le oferă iubitorilor Duster, un confort excepțional și o tehnologie avansată pentru o Dacia. Totul la un preț destul de acceptabil.

Dacia Duster încinge atmosfera! Cele mai frumoase fete au pozat sexy lângă SUV-ul de la Mioveni FOTO ŞI VIDEO

Sistemul de avertizare pentru unghiul mort se va declanșa atunci când nu ai vederea necesară, iar aprinderea automată a luminilor te va ajuta, de astfel, să uiți de această grijă. Seria limitată aduce toate echipamentele standard, ce sunt oferite pentru versiunea superioară. Prestige, este numele acestei serii, la care se adaugă funcțiile mâini libere, multiview camera, avertizor pentru unghiul mort și, de asemenea, un pachet special Orange.

Pachetul Special Orange, este o serie limitată care vine ca un ajutor al șoferului. Emisiunile preferate, filmele, muzica și cel mai rapid internet 4G, sunt unele beneficii ale acestui pachet. De asemenea, îți va oferi și o tabletă Huawei, respectiv MediaPad T3 de 9,6″. Pe lângă asta, deține un modem care poate ține până la 10 utilizatori simultan. Încărcător auto ultra rapid, plus un suport de tetieră și o husă pentru tabletă. Modelul SL Orange are un preț de doar 18.100 de Euro.

Dacia Spring se lansează în curând

Noul model full electric, Dacia Spring, este anunțat oficial. Apariția pe piață va fi în 2021 sau 2022 cu un preț sub 20.000 de euro, conform modelului Renault K-ZE. Mașina este făcută pentru spațiul urban sau pentru navete, deoarece autonomia sa este de aproximativ 200 de kilometri.