Dacian Cioloş anunţă că Nicuşor Dan se poate înscrie din nou în USR PLUS. „Nu e un copil pe care să-l atragi cu o bombonică undeva”

Dacian Cioloş, copreşedinte USR PLUS, a afirmat, joi, că noul primarul general Nicuşor Dan se poate înscrie din nou în Alianţă, dacă decide să facă acest lucru. Fostul premier a subliniat că Nicuşor Dan "nu este un copil care poate fi atras cu o bombonică undeva".

RomaniaTV.net
29 oct. 2020, 21:23
Dacian Cioloş anunţă că Nicuşor Dan se poate înscrie din nou în USR PLUS. „Nu e un copil pe care să-l atragi cu o bombonică undeva”

„Nicuşor Dan nu e un copil pe care să-l atragi cu o bombonică undeva, să-l atragi într-o parte sau alta. E treaba lor. Ei aşa ştiu să acţioneze. Noi iată că producem oameni de valoare, care şi câştigă atunci când li se permite să-şi prezinte oferta electorală. Nicuşor Dan, aşa cum îl cunosc, se va concentra în perioada următoare pe punerea în aplicare a obiectivelor cu care a câştigat alegerile, împreună cu echipa pe care o are acolo.

Eu ştiu că vrea să obţină rezultate. Cred că mai puţin îl interesează ofertele unora sau altora care vor să-l atragă. PNL a încercat şi încearcă să atragă oameni din toate direcţiile. E treaba lor. Ei au strategia lor de resurse umane. Nicio problemă. Noi vom produce în continuare oameni de calitate care să meargă şi în Parlament şi să ajungă şi în Guvern. Avem resurse umane în partid”, a afirmat Dacian Cioloş, la TVR 1, confrom Agerpres.

Orban răspunde USR-PLUS, după propunerea lui Cioloş ca prim-ministru: „Premierul e desemnat de partidul care câştigă alegerile”

Fostul premier a explicat că nu i-a făcut o ofertă lui Nicuşor Dan pentru a se înscrie în USR PLUS, pe motivul că primarul general e liber să facă acest lucru dacă vrea.

„Nu avem ce ofertă să-i facem. I-am făcut oferta să-i susţinem candidatura la Primăria Bucureşti, i-am făcut oferta să lucreze cu o echipă de consilieri în Consiliul general (…). El e liber să vină să se înscrie în USR PLUS, dacă doreşte, din nou. (…) Noi avem foarte mulţi oameni care au venit să se înscrie fără să fie chemaţi, pentru că au avut încredere în partid”, a adăugat Cioloş.

Dan Barna dă cărţile pe faţă: Dacian Cioloş, propunerea USR pentru funcţia de premier!