Daciana Sârbu aruncă bomba despre divorțul de Victor Ponta: „Am avut sentimentul că trec prin iad”

Daciana Sârbu a decis să renunțe la viața politică ca să se concentreze mai mult pe afacerea ei din domeniul produselor de patiserie.

12 dec. 2023, 09:46
Daciana Sârbu aruncă bomba despre divorțul de Victor Ponta: „Am avut sentimentul că trec prin iad”

Daciana Sârbu, care a făcut parte în trecut din PSD și din Parlamentul European, a luat această decizie în urmă cu patru ani.

„Ați vrut vreodată să divorțați de Victor Ponta?” și „Când v-a enervat cel mai tare Victor Ponta?”, a întrebat-o Denise Rifai, în cadrul unui interviu.

Citește și Motivul pentru care Victor Ponta și Daciana Sârbu au înfiat o fetiță, deși aveau doi copii: „Eram pregătiți pentru orice”

„Evident că în 17 ani au fost multe momente și momente în care am obosit, fie pe rând, fie în același timp, dar cum vă spuneam la un moment dat, nu ne-am abandonat și cred că e suficient să spun asta. Este și despre momente dificile, dar este și despre momente frumoase care cumva le acoperă pe cele grele și îți dai seama că poate cele grele te ajută și să-l înțelegi pe celălalt.

Nu, vorbeam acolo de situații dificile. N-a fost doar o singură în campanie, au fost foarte multe, iar unele nu au avut legătură cu politica. Am avut sentimentul că trec prin iad la un moment dat. Poate momentul demisiei și, o spun cu sinceritate, a fost un moment în care l-am admirat și mai mult. Pe cât de dificil a fost, pe atât de plin de semnificație a fost. L-am admirat că a avut curajul să facă acest gest,” a fost răspunsul Dacianei la Kanal D.

Victor Ponta și Daciana Sârbu au împreună două fete, dintre care una este adoptată. Ponta mai are un băiat din prima căsătorie.

Citește și Daciana Sârbu, dezvăluiri despre Maria, fetiţa adoptată împreună cu Victor Ponta: „Adaptarea a fost dificilă. Am fost ajutaţi de psihologi”