Dalia Pușcă, despre cum i s-a schimbat viața de când a devenit mamă. Cum se înțelege fosta știristă cu soțul mai tânăr cu 10 ani

Fosta știristă Dalia Pușcă a dezvăluit cum i s-a schimbat viața de când a devenit mamă de doi băieți și cum se înțelege cu soțul ei mai tânăr cu 10 ani decât ea.

21 oct. 2023, 08:27
Dalia Pușcă, despre cum i s-a schimbat viața de când a devenit mamă. Cum se înțelege fosta știristă cu soțul mai tânăr cu 10 ani
Dalia Pușcă, despre viața de mamă și cea de soție

Dalia Pușcă, fosta știristă TV, a dezvăluit detalii exclusive despre viața de mamă și de soție. Vedeta este măritată cu Celestin Solon și au împreună doi băieți, Spiridon și Octavian. Jurnalista a lucrat prima dată în TVR când avea doar 18 ani. A făcut parte din proiectul Trupa DP2, unde i-a avut colegi pe Cătălin Măruță, Kitty Cepraga, Mădălin Ionescu și Alexandra Dinu.

Soțul acesteia este mai tânăr decât ea cu 10 ani, dar spune că niciodată nu i-a păsat de diferența de vârstă, mai ales pentru că mereu a arătat mai tânără decât vârsta din buletin.

Citește și: Anca Pandrea, văduva lui Iurie Darie, a ajuns la medic: „Avem și zile mai bune și zile mai proaste”

Actrița, cântăreațași prezentatoarea a devenit în urmă cu patru ani și jumătate mămică de băieți, iar Spiridon și Octavian sunt universul ei. În paralel, Dalia Pușcă lucrează, de aproximativ 10 ani, cu copiii, pe care îi învață artă teatrală.

„De câțiva ani îmi place să spun că fac ce am învățat în ultima vreme: actorie, proiecte de educație prin cultură și sport și… copii. Sunt mama a doi băieți superbi și reușiți, zicem noi, ca toți părinții de pe lume.

Iar de vreo zece ani lucrez cu copii pe dezvoltare prin Educație teatrală. Fac asta pe cont propriu sau prin asociațiile Eos d’Art și cea a prietenei mele bune, Gabriela Teodorescu, Asociația Avatar. 

Deja, între timp, am ajuns și profă cu acte în regulă la Clubul copiilor sector 3. Acolo am găsit un colectiv foarte frumos sudat și foarte dedicat cursurilor vocaționale de aici.  

Mi se pare uimitor și aproape o văd ca pe o sincronicitate și binecuvântare că am ajuns să fiu profesoară de Teatru la Clubul copiilor. La Buzău am fost pe scenă prima dată în viață la dansuri la nici 7 ani, acolo am prezentat primul meu spectacol, la 10 ani sau am luat primul premiu din viață la pictură”, declară Dalia Pușcă, în exclusivitate pentru fanatik.ro.

Ca mamă, fosta știristă recunoaște că nu îi iese totul perfect, dar se străduiește să facă lucrurile cât mai bine. A învățat cât de fină este linia dintre viață și moarte, dar și între depresie și sănătate mintală.

„Sper să fiu tot ce este mai bun și mai de folos pentru ei și pentru noi ca familie. Nu îmi iese totul perfect, e clar. Însă am făcut eforturi extraordinare în acești ani care mi-au demonstrat cât de puternică și binecuvântată sunt.

Sau cât de fină e linia între viață și moarte, între depresie și sănătate mintală, între nebunie și seninătate. Cu alte cuvinte au fost niște ani grei, dar am învățat ce aveam de învățat din ei, sper eu”, declară Dalia Pușcă.

Citește și: Răzvan Fodor a făcut un anunț neașteptat după 13 ani de căsnicie cu Irina: N-avem voie să ne batem capul cu «tu mi-ai luat gagica, eu ți-am luat gagica»

Dalia l-a cunoscut pe soțul ei, Celestin, în ziua când au dat amândoi un examen. Diferența de vârstă de 10 ani dintre ei nu o sperie și spune despre soțul ei că este un bărbat curajos și un familist desăvârșit.

„Celestin e soțul meu pe care îl iubesc foarte mult, prietenul și partenerul meu, tatăl copiilor mei. E bărbatul care și-a asumat ceea ce mulți alții nu ar fi făcut la vârsta lui: o familie, o căsnicie. Ne-am cunoscut în ziua în care am dat amândoi admiterea la Masterul Ped-arte.

E curajos și bun, e talentat chiar genial ca artist (pictor), un om răbdător și plin de idei creative. Și nu m-a speriat niciodată diferența de vârstă de 10 ani.

Am arătat întotdeauna mai tânără decât vârsta mea și, din păcate, uneori m-am și comportat ca atare. Cert este că între noi nu se vede vreo diferență (de vârstă cel puțin). Uneori e chiar mai înțelegător și înțelept decât mine.

Maica stareță de la mănăstirea Poartă Albă, unde am mers cu tot cu bebe numărul 1 acum câțiva ani, după ce s-a minunat de noi doi, la ceva timp ne-a spus: ‘Voi doi v-ați salvat unul pe altul… Cine știe ce prostii mai făceați dacă erați singuri!’”, povestește Dalia Pușcă.