Dan Barna, mulțumit de activitatea lui Clotilde Armand: „Asta ar trebui să facă orice primar al României”

Dan Barna, vicepremier și copreședinte USR PLUS, a lăudat-o pe Clotilde Armand, spunând că e mulțumit de activitatea pe care o desfășoară la Primăria Sectorului 1 "în mod categoric".

23 iun. 2021, 23:44
Dan Barna, mulțumit de activitatea lui Clotilde Armand: „Asta ar trebui să facă orice primar al României”

Dan Barna, vicepremier și copreședinte USR PLUS, a lăudat-o pe Clotilde Armand, spunând că e mulțumit de activitatea pe care o desfășoară la Primăria Sectorului 1 „în mod categoric”.

„Clotilde Armand și-a asumat o lupta. E cumva similar cu povestea lui Catalin Drula, la Metrou. Toata lumea spunea: ‘Nu se va putea schimba nimic. Sindicatul e de neatins’. La fel, problema gunoaielor si a managementului gunoaielor din Bucuresti era considerata una de neatins. (…) Problema nu e rezolvata, dar e in curs de rezolvare. (…) Asta ar trebui sa faca orice primar al Romaniei, sa lupte cu adevarat pentru banii contribuabililor, si nu sa spuna: ‘Am primit un contract care e de cinci ori mai mare decat oriunde in tara. Asta e, nu am ce sa fac’.

Clotilde a refuzat sa mai zica ‘Asta e!’. Si acesta e meritul real. Pentru ca a intrat intr-o lupta unde nimeni nu ii dadea nicio sansa si e victima unui linsaj mediatic, cred ca fara precedent pentru un primar din Romania”, a afirmat Barna la Digi24.

Vorbind de competitia pentru presedintia USR PLUS Bucuresti, Dan Barna a declarat ca atat Octavian Berceanu, cat si Vlad Voiculescu reprezinta „resurse foarte importante si foarte valoroase” ale formatiunii.

„Vlad Voiculescu e un profil definit, construit. Tavi Berceanu, de asemenea, este un om cu un profil in plina dezvoltare pe partea de mediu si prin rolul pe care il are la conducerea Garzii de Mediu. Este o competitie care chiar va fi interesanta si sunt foarte optimist ca va iesi cea mai buna decizie din votul colegilor”, a spus Barna.

Citește și Dan Barna: Oamenii vor continua să-şi păstreze adresa. Noi propunem să rupem această condiţionare de a deţine proprietăţi

Citește și Barna, despre modificarea legislaţiei privind plagiatul: E necesar să rămână un instrument funcţional


loading...