Dan Bittman continuă atacul la adresa autorităţilor: A devenit de râs atitudinea şi felul în care suntem trataţi

Dan Bittman continuă atacul la adresa autorităţilor. Artistul a declarat, marţi seară, la România Tv că a devenit de râs atitudinea celor care ne conduc ţara şi felul în care sunt trataţi românii.

17 nov. 2020, 22:29
Dan Bittman continuă atacul la adresa autorităţilor: A devenit de râs atitudinea şi felul în care suntem trataţi

Dan Bittman

spune că deocamdată nu vede nicio acţiune serioasă care să oprească nebunia produsă de coronavirus.

„Deocamdata nu vad o actiune serioasa care sa opreasca toata nebunia asta. Deja a devenit de ras atitudinea si felul in care suntem tratati. Nici inainte sa se dea acest lockdown lumea nu mai iesea in oras seara. Lumii îi este frica sa mai iasa. Au reusit sa termine tot ce inseamna HORECA. Banii de acolo veneau, din HORECA. Am prieteni care deja mă intreabă daca nu mai cunosc angajatori. Nu mai tine nimeni cont de legi. Nu există legi decât pentru unii. Constituţia este încălcată în fiecare zi. „, a spus Dan Bittman la România Tv.

Dan Bittman: Mi-aş fi dorit un alt gen de preşedinte

„Nu vreau sa intervin in lupta politica, dar vad ca dau vina unii pe altii. Buba asta cu COVID-UL o sa explodeze. Eu mi-as fi dorit un alt gen de presedinte. A uitat de mult sa fie un mediator intre noi, romanii. O sa se mai sparga bube multe. Hai sa coboram totuşi in strada, pentru ca acolo este realitate. Dati-va putin jos din limuzine.”, a mai spus Dan Bittman.

Citeşte şi Dan Bittman nu adoptă şi în realitate „modelul suedez”. Cum a fost surprins după un meci de tenis

Reamintim că starea de alertă în România a fost prelungită până pe 14 decembrie.

Purtarea măştii a devenit obligatorie pentru persoanele care au vârsta peste 5 ani, pe tot teritoriul ţării, indiferent că eşti în interior sau în exterior. Pieţele în spaţii închise, târgurile şi oboarele s-au închis. Marile magazine şi-au schimbat programul de lucru se închid cel mai târziu la ora 21.00. De asemenea, circulația pe timp de noapte a fost restricţionată între orele 23.00 și 5.00. Persoanele care au nevoie să iasă din casă pe timpul nopţii sunt obligate să completeze o declaraţie pe propria răspundere sau să aibă asupra lor o adeverinţă de la angajator. Cine nu respectă regulile riscă amenzi destul de mari.

Persoanele care nu poartă mască sau o poartă necorespunzător, neacoperind nasul şi gura, sau care nu deţin noile declaraţii semnate de angajator în cazul deplasării pe timp de noapte în interes de serviciu, ori a declarației pe propria răspundere, în alte situaţii, pot fi sancţionate cu amendă de la 500 la 2.500 de lei, conform Legii 55/2020.