Dan Bittman, detalii din viața intimă. Recunoaște că are o relație: „Sunt într-o fază tihnită a vieții mele, nu e cineva din zona noastră”

Dan Bittman, detalii din viața intimă. Artistul s-a despărțit de mama copiilor, Liliana Ștefan, după 25 de ani de relație, și spune că se află într-o perioadă bună din viața lui. Recunoaște că are o nouă relație, însă nu a vrut să dea foarte multe detalii, pentru că nu ar fi din showbiz.

16 feb. 2024, 10:20
Dan Bittman, detalii din viața intimă. Recunoaște că are o relație: „Sunt într-o fază tihnită a vieții mele, nu e cineva din zona noastră”
Dan Bittman, detalii din viața intimă

Dan Bittman, detalii din viața intimă. Cu toate că este foarte popular, artistul este extrem de discret când vine vorba de viața sa personală, precum ar fi relația cu fosta soție, despre care spune că nu mai există nicio șansă de împăcare cu mama copiilor săi, cu care nu a comunicat deloc o vreme.

Citește și: Dan Bittman aruncă bomba! Care e regretul ce îl macină în legătură cu fosta soție. „M-a suportat, m-a înghițit, m-a luat așa cum sunt”

Dan Bittman, detalii din viața intimă

Nu cred că se poate, nu, nu din vina mea sau că e vreo vină, ne bucurăm fiecare de copii, ba la mine, ba la ea, dar nu, noi doi nu mai comunicăm, am comunicat o vreme doar pe mail, aia a fost ultima comunicare, foarte oficială și nu”, a spus Dan Bittman, în cadrul podcastului realizat de Teo Trandafir.

Cântărețul a făcut dezvăluiri despre statusul sentimental, dezvăluind că se află într-o relație, dar nu a vrut să dea prea multe detalii.

Există, se mai găsește, mai e, apar. E ok, sunt într-o fază destul de tihnită a vieții, e bine așa cum e. Nu e ceea ce se scrie, să știi, nu e cineva din zona noastră, dar e ok, mă simt bine.

Depinde foarte mult cum te-ai obișnuit, în meseria asta fugi prin toată lumea, țara și cineva trebuie să înțeleagă și chestia asta, dacă se poate. De asta zic, avem o viață.. o perioadă merge, dar după… Suntem în test.”, a mai declarat artistul.