Dan Bittman, o nouă răbufnire: „Să dea Dumnezeu să mor şi eu de COVID. Chiar nu vreau să mai trăiesc în condiţii degradante”

În ultima vreme, solistul Holograf este un butoi de pulbere. Dan Bittman şi-a manifestat de la începutul pandemiei neîncrederea în existenţa acestui virus, dar în special în măsurile luate de autorităţi. Invitat la Gândul Live, artistul i-a criticat puternic guvernanţii, pe care-i face vinovaţi de această situaţie "penibilă" şi de faptul că i-au demonstrat că această pandemie "pentru mine e ciumă, pentru alții mumă".

RomaniaTV.net
21 oct. 2020, 14:52
Dan Bittman, o nouă răbufnire: „Să dea Dumnezeu să mor şi eu de COVID. Chiar nu vreau să mai trăiesc în condiţii degradante”

Artistul admite faptul că există cazuri dramatice, Bittman spune că nu poate fi sută la sută sigur că acele cazuri dramatice se datorează infectării cu noul coronavirus.

Eu nu contest că sunt cazuri dramatice. Atâta vreme cât nu am voie să fac autopsie pentru a stabili de ce a murit o persoană, nu pot să spun că au murit 5.000 de oameni de Covid-19 în România. Nu ai voie să spui, ca medic, că un om a murit de o boală, dacă nu îi faci autopsie. Sunt alături de familiile îndurerate. Mie mi-au murit ambii părinți, dar nu pot să înghit informație fără discernământ”, a declarat artistul la Gândul Live.

Citeste si Dan Bittman îndeamnă la revoltă: „Nu e de ajuns minciuna COVID, acum trebuie să suport şi alertele astea penibile. Când ieşim, băieţi?”

Bittman susţine faptul că românii sunt manipulaţi de oameni care au o miză majoră – achiziţii importante, fără licitaţie.

E miza să există starea asta în care se pot achiziționa tot felul de drăcii fără licitație, și poliția e mulțumită că e lumea liniștită. Unii stau acasă, primesc o parte din salariu. Le doresc însă românilor să gândească cu mintea lor […] Nu ți se pare că e o manipulare? Sunt patru-cinci-zece oameni cu afaceri de miliarde, care știu exact ce vor […] Varianta mea de a gândi este una singură. Îmi iau informațiile din statistică, sunt inginer, sunt lucruri care se bat cap în cap. Realitatea de pe stradă contrazice statistica„, este de părere artistul.

Solistul Holograf este de părere că acest guvern ar trebui „să pice de zece ori” pentru că este artizanul unui „desant penibil„.

Eu am stat în casă, cum mi-a cerut guvernul. Ce s-a întâmplat pentru unii? Am aici un bloc se face lângă mine, acolo nu poartă nimeni mască, muncesc de opt luni. Suta aia de mii de români duși cu o logistică… Tu știi ce e aia să iei din 10 comune 2.000 de oameni să-i aduci la aeroport în Cluj, în condițiile în care nu ai voie să te deplasezi nicăieri? Cer oficial demisia acestor nenorociți. Trebuia să pice guvernul acesta de zece ori! Toți cei care au organizat desantul penibil, demonstrând că pentru mine e ciumă, pentru alții mumă… Cum adică? Tu asta numești protejarea unei națiuni?„, îşi exprimă indignarea cântăreţul. 

CIteste si S-a transformat în Barbie, dar insistă că a rămas BĂRBAT. Îi plac femeile, deşi poartă tocuri, gene false şi peruci

Dan Bittman adaugă că o pandemie presupune zeci de mii de morţi, or, acest lucru nu este valabil în România. Artistul reiterează faptul că toate măsurile luate de autorităţi sunt degradante.

Trebuiau să fie zeci de mii de morți. Trebuiau să fie căzuți pe stradă oamenii ăia. Dacă e așa un virus letal, dacă e pandemie. La noi nu e cazul. Trebuiau să fie 80 milioane de „duși”, sunt un milion. Am gura spurcată și îmi permit să spun orice. Să mor și eu de Covid, să dea Dumnezeu. Chiar nu vreau să mai trăiesc în condiții degradante. Nu se poate așa ceva, este prea mult. Trebuiau făcute zece spitale adevărate, pline de echipamente”, a conchis Dan Bittman la Gândul Live.