Dan Bittman: „Pandemia a fost puțin pusă la cale. A fost bine gândită”

Pandemia de coronavirus a fost "pusă la cale". Aceasta e convingerea lui Dan Bittman, care a mărturisit că a respectat regulile impuse de autorități până când a realizat că cineva "l-a luat de prost".

02 iul. 2021, 12:06
Dan Bittman: „Pandemia a fost puțin pusă la cale. A fost bine gândită”

Pandemia de coronavirus a fost „pusă la cale”. Aceasta e convingerea lui Dan Bittman, care a mărturisit că a respectat regulile impuse de autorități până când a realizat că cineva „l-a luat de prost”.

„Mai este o teamă. Să nu fi fost doar un exerciţiu pentru ceva chiar foarte serios”, a spus Dan Bittman.

Dan Bittman a vorbit despre pandemia de coronavirus şi anomaliile ei. Artistul spune că de pe urma crizei sanitare a învăţat „numai lucruri rele“, iar anul 2020 este un an pierdut, care a făcut ca oamenii să fie înjosiţi.

„Constituţional ne-a a fost luat un drept fundamental. La muncă. Mie mi se pare că eşecul este numai al statului. Statul a eşuat“, a explicat Dan Bittman, invitat în emisiune la Marius Tucă Show.

„Eu asta văd până la urmă: reguli duble pentru toată lumea. Este penibil să îmi amintesc cum stăteau ăia cu trabucurile în biroul primului ministru. Ne-au păcălit în toate felurile. Ce am învăţat? Ce să învăţam? Laşitate. Am învăţat numai lucruri rele. Pentru mine a fost un an pierdut 2020. Nici nu vreau să aud de el. Mă uitam la oameni şi vedeam cât erau de uşor de calcat în picioare. Este vorba de bani. Oamenii vor să ducă ceva acasă pe masă“, a declarat Bittman la Aleph News.

Dan Bittman: „Pandemia a fost puțin pusă la cale”

Bittman s-a arătat convins de faptul că pandemia a fost „puţin” pusă la cale: „Nu ştiu, a fost bine gândită (pandemia – n.r.). Cred că a fost puţin pusă la cale”. Această teorie conspiraţionistă o întăreşte printr-un exemplu concret: „Un fost ministru de Finanţe a spus că va exista primul trilionar. Zuckerberg este primul trilionar de pe pământ. Acum 6 luni spunea cineva: Uită-te pe bursă. A avut dreptate. În timp ce ei îşi făceau trilioanele, voiam să mă lase şi pe mine să cânt. Nu vreau trilioane”.