Dan Bittman rupe tăcerea despre relația cu Denise Rifai! Motivul pentru care i-a oferit un inel prezentatoarei TV

În ultimii ani relația dintre Dan Bittman și Denise Rifai a ajuns subiectul unor dezbateri intense în presa din România, însă până acum nici unul din ei nu a declarat cu subiect și predicat dacă este sau nu ceva între ei. La trei ani după ce solistul trupei Holograf i-a dat inelul chiar în timpul unui interviu prezentatoarei TV, acesta a dat cărțile pe față.

26 feb. 2024, 17:22
Dan Bittman rupe tăcerea despre relația cu Denise Rifai! Motivul pentru care i-a oferit un inel prezentatoarei TV
Dan Bittman rupe tăcerea despre relația cu Denise Rifai!

Dan Bittman rupe tăcerea despre relația cu Denise Rifai! Zvonurile despre o posibilă relație între Dan Bittman și Denise Rifai au început încă din anul 2021, atunci când artistul i-a oferit vedetei de la Kanal D un inel, chiar în timpul unui interviu. Ulterior cei doi au fost surprinși împreună în diverse locuri ceea ce a consolidat și mai mult speculațiile apărute în spațiul public.

Citește și Dan Bittman ar putea fi candidat AUR la Primăria Sectorului 1. George Simion: „Nu mă dau în lături de la nimic. Trebuie să maximizez scorul naţional, aşa că invit toţi candidaţii de oriunde să vină la mine”

Dan Bittman rupe tăcerea despre relația cu Denise Rifai!

Recent, Dan Bittman a dezvăluit motivul pentru care i-a oferit prezentatoarei emisiunii ”40 de întrebări” inelul chiar în timpul interviului.

„Am făcut acel gest la Denise Rifai în emisiune tocmai pentru a atrage atenția presei tabloide, pentru că urmăream câteodată emisiunea, vedeam ce oameni celebri ajung acolo, dar nimeni nu se gândise măcar să-i aducă o floare.

Și i-am și spus asta când am cunoscut-o, în timpul emisiunii și după emisiune. Mi-am zis: ‘Mă, ce-aș putea să-i duc ca să fie așa, de senzație?’. Și dacă tot mi se spune ‘Inelul’ în România, bineînțeles că i-am dus un inel, fapt care a scandalizat pe toată lumea și a-nceput scandalul, ceea ce m-a și bucurat”, a declarat Dani Bittman pentru viva.ro. 

Cât despre o relație cu Denise Rifai, cântărețul în vârstă de 62 de ani a subliniat că preferă să rămână doar prieteni aporpiați.

„Acum, apropo de a avea o relație cu Denise, nu. Sincer, nu mă văd mergând până acolo. Prefer o amiciție bună și frumoasă cu un om frumos, deștept și cu calități formidabile decât să-mi fac proiecții… Mai ales că, de la o anumită vârstă-ncolo, nu-ți mai faci proiecții atât de lungi ca perioadă.

Te gândești ca ultimii ani ai vieții să-i petreci frumos, cu cineva, dacă se poate, asta apropo de întrebarea cu iubita. N-o să vă zic, ca să nu explodeze din nou presa tabloidă, dar prioritățile încep să fie foarte importante.

Tocmai pentru că ai făcut până la vârsta asta foarte, foarte multe, mai ai încă multe de făcut, dar începi să prioritizezi, să te gândești ‘ce mai am de făcut?’, un fel de Bucket list, să treci prin toate până când închizi ochii”, a mai spus Dan Bittman.

Citește și Cum a fost Dan Bittman chemat să cânte gratis după ce s-a aflat ce origini are: „Când intrăm înăuntru, era o petrecere cu mititei, grătare, bere. Era o veselia înăuntru, de nu-ți pot explica”