Dan Bittman şi-a revenit complet: A scăpat de răguşeală cu un tratament foarte ieftin VIDEO

Dan Bittman a suferit o perioadă îndelungată de timp de răguşeală, după operaţia de desfundare a arterei carotide prin care a trecut în octombrie la Viena. Problemele cauzate de această intervenţie chirurgicală, care l-au determinat să anuleze o serie de concerte programate, s-au încheiat în urma unui tratament-minune cu un medicament care costă doar 16 lei.

RomaniaTV.net
18 feb. 2013, 09:57
Dan Bittman şi-a revenit complet: A scăpat de răguşeală cu un tratament foarte ieftin VIDEO

După 4 luni de tratament şi nenumărate vizite pe la medici, tratamentul care i-a salvat vocea lui Dan Bittman a venit de la un medic român, academicianul profesor doctor Constantin Popa, de la Institutul de Boli Cerebrovasculare, la care a ajuns la insistenţele colegului său de trupă, Edi Petroşel. “Este un medicament de 16 lei, care a reparat legătura între nerv şi coarda vocală. După 8 ore de când am luat prima pastilă, vocea mi-a revenit”, a mărturisit Dan Bittman la Europa FM.

Tratamentul s-a încheiat la sfârşitul săptămânii trecute. De vineri, 15 februarie, Dan Bittman nu mai ia nici o pastilă şi a revenit deja în sala de repetiţii.

Dan Bittman spune acum că nu a fost vorba despre o eroare a medicilor de la Viena, cei care au făcut intervenţia chirurgicală: „În cursul operaţiei, nervul a stat foarte mult timp sub anestezie şi întins, de unde şi efectele secundare.”

Tratamentul-minune a venit în momentul în care solistul trupei Holograf îşi pierduse orice speranţă că va mai cânta vreodată. El le-a spus colegilor de trupă să înceapă chiar să caute un alt solist.

„Am luat lucrurile exact aşa cum erau, psihic eram pregătit să renunţ la cântat”, a mărturisit Dan Bittman. Artistul fusese consultat de mai mulţi medici, inclusiv un logoped şi încercase mai multe tratamente, printre care şi acupunctura, dar fără rezultate.

Solistul a mai spus că vorbele pe care i le-a spus impresarul trupei, Aurel Mitran, l-au marcat şi l-au ajutat. “Mi-a spus aşa: Eu cred că tu o să mai cânţi, nu se termină aşa, pentru că Dumnezeu e un mare povestitor şi nu poate să lase povestea neterminată”.