Dan Bittman: „Dacă în preajma alegerilor din 6 decembrie va scădea numărul de infectări, îi rog pe cei cu bun-simţ să nu meargă la vot”

Dan Bittman a avut mai multe intervenţii controversate în ultimele zile referitoare la măsurile impuse de autorităţi pentru limitarea răspândirii coronavirusului. În emisiunea "Punctul culminant" de la România TV, artistul a reiterat faptul că, din punctul lui de vedere, această pandemie există doar pe hârtie. Fără a contesta, totuşi, existenţa virusului, Dan Bittman a subliniat faptul că există specialişti în ţară care ştiu să trateze această infecţie, fără să fie nevoie de restricţiile exagerate impuse de autorităţi.

RomaniaTV.net
22 oct. 2020, 17:53
Dan Bittman: „Dacă în preajma alegerilor din 6 decembrie va scădea numărul de infectări, îi rog pe cei cu bun-simţ să nu meargă la vot”

Dan Bittman acuză „bâjbâiala” autorităţilor, o „bâjbâială” care nu este specifică doar acestei perioade, ci există dintotdeauna în România.

Nu pot după nouă luni să nu observ bâjbâiala generală şi măsurile heirupiste, cum de fapt se iau măsurile în România. Am fost cu toţi mai mult decât docili, la 400 de infectări aveam armata pe stradă, dar tot atunci duceam mii de români la muncă în străinătate la sparanghel, veneau alte sute de mii înapoi acasă la rude de sărbători. Atunci veneau românii, plecau românii, nu era nicio problemă. De alegeri, iar n-a fost nicio problemă„, îşi arată indignarea artistul.

Dan Bittman face un apel la cetăţeni, acela de a nu se prezenta la alegerile parlamentare din 6 decembrie dacă, în preajma alegerilor, numărul de infectări va scădea brusc. 

Dacă cumva, în preajma alegerilor din 6 decembrie, pe 3, 4, 5 decembrie, numărul îmbolnăvirilor va scădea la 2000, îi rog pe cei care mai cred, totuşi, în bun-simţ, să nu meargă la vot pentru că e clar că totul se face pe hârtie„, spune artistul.

Citeste si Dan Bittman îndeamnă la revoltă: „Nu e de ajuns minciuna COVID, acum trebuie să suport şi alertele astea penibile. Când ieşim, băieţi?”

Cântăreţul subliniază faptul că nu contestă existenţa virusului, însă este deranjat de faptul că acţiunea acestui virus s-a exagerat, ceea ce a dus la măsuri extreme.

Eu susţin că există coronavirus, dar, totodată, susţin că există oameni deştepţi care pot trata COVIDUL. E foarte important să vedem şi câte persoane s-au vindecat. 140.000 de oameni s-au vindecat. Nu e un virus atât de letal pe cât se spunea. Pandemia se declară la 1% din populaţia globului, a fost declarată în mod gratuit. Eu vreau să văd lideri care să ia taurul de coarne şi să rezolve ceva în legătură cu sănătatea populaţiei acum când li se dă ocazia să se manifeste plenar„, a adăugat Dan Bittman.

Artistul mai spus că spălatul pe mâini l-a învăţat în copilărie şi că pentru spălatul pe mâini şi purtatul măştii nu era necesar ca autorităţile să dărâme o societate întreagă.

Şi eu mă spăl pe mâini aşa cum am învăţat de la bunici. Că atât am învăţat în astea opt luni, un lucru pe care-l ştiam de mici. Pentru asta nu trebuie să dărâmăm o societate întreagă, nu trebuie să-mi traumatizez copilul„, a conchis artistul.

Citeste si Dan Bittman, o nouă răbufnire: „Să dea Dumnezeu să mor şi eu de COVID. Chiar nu vreau să mai trăiesc în condiţii degradante”

Într-o intervenţie recentă la Gândul Live, artistul i-a criticat puternic guvernanţii, pe care-i acuză că iau măsuri degradante.

Trebuiau să fie zeci de mii de morți. Trebuiau să fie căzuți pe stradă oamenii ăia. Dacă e așa un virus letal, dacă e pandemie. La noi nu e cazul. Trebuiau să fie 80 milioane de „duși”, sunt un milion. Am gura spurcată și îmi permit să spun orice. Să mor și eu de Covid, să dea Dumnezeu. Chiar nu vreau să mai trăiesc în condiții degradante. Nu se poate așa ceva, este prea mult. Trebuiau făcute zece spitale adevărate, pline de echipamente”, a spus Dan Bittman la Gândul Live.