Dan Negru a găsit cauza lipsei turiștilor de pe litoralul românesc. „A plătit decontul anilor trecuți”

Dan Negru își petrece aproape toate vacanțele de vară pe litoralul românesc, însă este dezamăgit de transformările din ultimii ani. Atmosfera nu mai seamană deloc cu cea care era pe vremea când făcea emisiuni la Radio Vacanța.

06 aug. 2022, 17:02
Dan Negru a găsit cauza lipsei turiștilor de pe litoralul românesc. „A plătit decontul anilor trecuți”
Dan Negru a găsit cauza lipsei turiștilor de pe litoralul românesc

Dan Negru a găsit cauza lipsei turiștilor de pe litoralul românesc. În această vară, realizatorul TV a fost plecat atât în stațiunile din România, cât și în Grecia. Litoralul elen nu l-a impresionat foarte tare pe acesta, spunând că „a ajuns demult un ghetoui” și „pare în multe locuri o adunătură de Eforie a anilor ’90”, iar de pe cel românesc lipsesc turiştii!

Dan Negru, șocat de cum arată acum una dintre cele mai frumoase stațiuni din România: „Totul e ruină”

„Litoralul romanesc a plătit anul ăsta decontul anilor trecuți când roabele cu șampanie din cluburi erau brand de Marea Neagră și când lăcomia prețurilor o luase razna. Bunul simț nu face bani, face toți banii. Marea Neagră nu e despre roabele cu șampanie din cluburi. Am văzut multe oceane și mări ale lumii dar cele mai frumoase amintiri le am tot de aici, de la Marea Neagră. În perioda zborurilor cosmice, între 1968-1972, s-au construit stațiunile de pe litoralul românesc care au primit nume de planete. Erau anii in care rușii și americanii cucereau spațiul cosmic. Venus era și zeița frumuseții așa că hotelurile din stațiunea Venus au primit nume feminine. În 1971, Venus a intrat în circuitul turistic. În 1971 am intrat şi eu în „circuit”. Şi eu și Venus am învățat în anii ăștia că bunul simț nu face bani. Dar face toți banii…”, a scris Dan Negru pe Facebook.

Dan Negru s-a dezlănțuit la adresa politicienilor. „Noi am votat în anii ăștia toți păcălicii. Eu am fost complice!”

Acum câteva zile, vedeta de la Kanal D a postat un video cu călătorii așteptau trenul în staţia Eforie, în soare, la temperaturi de peste 35 de grade. „În spatele meu e gara din Eforie. E cod roșu de caniculă. Și ăsta e peronul. Oamenii așteaptă trenul. De ani de zile. Ia uite cum stau, de ani de zile, bătuți în cap de soare. N-a fost nimeni în stare să pună un acoperiș unde să te poți adăposti de soare. În plină căldură, vara. Din când în când, oamenii se mai ascund acolo, sub copaci, dar dincoace e un peron unde zeci de oameni stau zilnic, bătuți în cap de soare. I-auzi. Zice că are și întârziere 15 minute”, a spus Dan Negru.