Dan Negru, dezamăgit de televiziune: „Fetele care prezintă sport cu fusta-n fund”

Dan Negru, dezamăgit de televiziune. Prezentatorul a făcut o postare pe reţelele de socializare în care vorbeşte despre fotbalul românesc, care a fost „decredibilizat” prin faptul că în ultimii ani s-a prezentat, în locul știrilor din sport, mai mult bârfe despre jucători.

09 iun. 2022, 13:51
Dan Negru, dezamăgit de televiziune: „Fetele care prezintă sport cu fusta-n fund”
Dan Negru, dezamăgit de televiziune

Dan Negru, dezamăgit de televiziune. După ce România a pierdut și al doilea meci din Liga Națiunilor, cel cu Bosnia și Herțegovina, scor 0-1, jurnalistul nu s-a putut abține și a răbufnit. Vedeta Kanal D a amintit câteva dintre scandalurile „amoroase” care au apărut în jurnalele de sport în ultima vreme.

Citeşte şi: Dan Negru dezvăluie miza politicului în ceea ce priveşte televiziunea publică: „E una imobiliară. TVR va fi mutată într-un sediu mult mai mic şi se vor face restructurări”

Dan Negru, dezamăgit de televiziune

Nici noi, televziunea, n-am ajutat naționala sau fotbalul românesc. Hagi îl avea pe Țopescu. Chiricheș le are pe fetele care prezintă sport cu fusta-n fund. Am decredibilizat și noi cât am putut fotbalul românesc.

Idila lui Florin Raducioiu cu Janine, iubita lui Adrian Sarbu, bossul ProTv, unul din cei mai influenți oameni, ținea paginile ziarelor. Era o „bătălie amoroasă” grea, între personaje influente.

Mihai Costea o avea pe Cruduța. Sau vorba lui John Steinbeck, „generaţia tânără e săgeata, cea bătrână e arcul”„, este mesajul scris de Dan Negru pe pagina sa de Facebook.

â

Dan Negru, întâlnire de gradul zero cu Dan Diaconescu

Fostul patron OTV trebuie să stea departe de micul ecran, pentru că are interdicție să facă declarații în presă sau să apară la televizor până în anul 2025 după ce a fost condamnat, în 2015 de instanțele din România pentru șantaj. A fost eliberat condiționat după aproape 3 ani de detenție.

Am stat la o vorbă cu Dan Diaconescu. Așa, de dimineață. Ca să nu apară speculații, nu facem nimic împreună, nu avem niciun proiect comun. Doar la o vorbă, pur și simplu. Sunt mulți din breasla noastră care i-au uitat nr de telefon in anii ăștia.

Acu’ vreo 20 de ani mi-a spus ca vrea sa OTVizeze televiziunile din România. Am râs atunci, neîncrezător. Dați o tură pe telecomandă. Nici nu știți ce pierdeți. Azi am recunoscut că i-a ieșit otevizarea…”, a scris Dan Negru pe pagina sa de Facebook.